• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Бункерът на милиардерите: Ето как изглежда най-безопасното място в света (ВИДЕО)

Бункерът на милиардерите: Ето как изглежда най-безопасното място в света (ВИДЕО)

58 прегледа

Най-безопасното място на света “приютява” финансови инвеститори, саудитски шейхове, руски петролни магнати, бивши спортни легенди, певци и модели.

Индиан Крийк е остров на богатите и известните, който се простира на 1,2 квадратни мили в залива Бискейн, Маями. Поради високата защита на поверителността и сигурността, но и профила на хората, които го притежават, островът е наречен Бункерът на милиардерите.

Имотите са закупени от финансови инвеститори, саудитски шейхове, руски петролни магнати, бивши спортни легенди, певци и модели, пише Блиц. За изключителността на мястото допринася и фактът, че на острова има само 41 свободни имота.

Зрелищните домове включват фитнес зали, спа центрове, просторни винарски изби и други луксове на съвременния свят, а средната цена на недвижимите имоти на острова е около 20 милиона долара.

Луксозните вили са заобиколени от буйна зеленина и има великолепни голф игрища, както и големи плувни басейни и частни плажове с изглед към залива.

Остров Индиана Крийк се счита за един от най-богатите, най-безопасните и най-частните в Маями, но и в света. Освен това частни въоръжени патрули патрулират по сушата и водата около острова 24 часа в денонощието. Ако не сте поканени, няма да можете да стъпите на острова.

ВИДЕО

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top