• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
В „Овча купел“ предстои обществено обсъждане

В „Овча купел“ предстои обществено обсъждане

15 прегледа

Районната администрация на столичният район „Овча купел“ уведомява всички заинтересовани физически и юридически лица, че предстои да се проведе обществено обсъждане на схема за поставяне на фитнес-площадка в УПИ I-„за парк, църква и коо“ в кв.22 по плана на м.“Овча купел-актуализация“. Това съобщи Столица.bg. Проектът предвижда поставянето на уреди за стрийт-фитнес в североизточната част на парк „Овча купел“.

Представянето на проекта ще бъде на 09.03.2022г. от 17,30ч. на интернет адрес: https://city-council-sofia.webex.com/city-council-sofia/j.php?MTID=m976763da9bc038823ceb570aaed5be2b

Граждани и организации могат да подават писмени становища, мнения и предложения по проекта, като ги адресират до Главния архитект на Столична община. Становищата се внасят в деловодството на район „Овча купел” ( бул.”Цар Борис ІІІ” № 136В ет.1) или на e-mail: so_ok@ovchakupel.bg до 18.03.2022г. вкл. Те трябва да съдържат общ коментар, конкретни мотивирани предложения, доказателства за пропуснати ползи от невъвеждане на други варианти, като същите следва да са комплектовани с графика, телефон, e-mail-адрес, факс/адрес/ за връзка с подателя.

Снимка: Facebook

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top