• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Годишен хороскоп

Годишен хороскоп

143 прегледа

Овен

През 2022 г. ще постигате добри резултати, ако работите в сътрудничество с хора, с които имате сходни виждания и ценности. За много от вас е трудно да играят екипно, но ако положите усилия, ще бъдете възнаградени. Търсете сходствата и допирните точки и на основата на тях изграждайте партньорства – това важи както за кариерата, така и за личния ви живот. Ако работите за общото благо и подпомогнете екипа, приятелския кръг или групата, към която принадлежите, ще получите необходимата ви подкрепа и ще се откроите като способен лидер. Родените в периода 21-29.03. ще имат чудесни възможности за развитие през тази година – нищо чудно да получат повишение в работата или да разширят бизнеса си. Желанието ви за развитие може да ви подтикне да запишете обучение, а нищо чудно и да пътувате зад граница – по работа или за удоволствие.

Телец

През 2022 г. осъществяването на така необходимите ви стабилност и сигурност ще бъде по-трудно постижимо. Възможни са изненади, неочаквани обрати и сериозни житейски промени – особено за родените в периода 30.04. – 09.05. На моменти ще имате чувството, че губите почва под краката си, което ще ви накара да се усетите тревожни. Ще ви бъде по-лесно да се справите, ако гледате на предизвикателствата като на възможности за промени – на самите вас, на начина, по който взаимодействате с околните, а също така и за реформи в конкретна житейска област. Много от вас носят тежък товар, но се страхуват да го пуснат, защото смятат, че нямат друг избор. Напрежението, което на периоди ще изпитвате през 2022 г., е подтик да видите кое е наистина ценно за вас и си заслужава да го запазите и кое – напротив – натоварва ви и е добре да го пуснете.

Близнаци

През 2022 г. ще можете да осъществите някои идеи, зародили се през предходната година. Ще успеете да довършите започнатото и да съградите нещо стабилно в живота си, на което да стъпите през следващите години. Успехът няма да дойде от небето обаче – възможностите са налице, но ще трябва хубаво да се потрудите, за да ги реализирате. За да сте по-ефективни, опитайте се да не се разпилявате и вложете енергията и ресурсите си в едно начинание – е, добре, за вас може и две, но нека да не са повече. Уменията ви да водите разговори и преговори, да свързвате хората, да установявате нови контакти, да събирате и да предавате информация ще бъдат особено ценни през тази година както за самите вас, така и за другите. Използвайте ги активно, но целенасочено – за работа и постигане на цели, а не за да губите време в празни приказки и безсмислени спорове. Макар като цяло годината да е добра за вашия знак, ще срещнете някои ограничения и изисквания, с които, искате или не, ще трябва да се съобразявате.

Рак

2022 г. може и да не започне по-най-добрия начин за вас, но с течение на времето положението ще се подобрява и светлите периоди ще стават все повече. В първите два-три месеца на годината е възможно да имате повече грижи – финансови и във взаимоотношенията. При някои от вас двете теми ще бъдат взаимосвързани и ще ви донесат душевни безпокойства: например може да имате спорове с партньора по финансов въпрос или проблеми с шефа, защото не ви дава достатъчно пари. При всички случаи обаче е добре да използвате този период за размисъл и преоценка и да вземете някои решения, с които да подобрите ситуацията. В края на пролетта и началото на лятото животът ще ви предостави възможности за подобрение и развитие, но за да ги оползотворите, има едно условие – наистина да се стремите към подобрение и да сте малко по-приключенски настроени. При някои от вас има риск страховете и неувереността да попречат на новите възможности да се разгърнат – бъдете осъзнати и не го позволявайте.

Лъв

През 2022 г. ще постигате желанията и намеренията си, но ще трябва да полагате повече усилия. Препятствията, които ще срещате по пътя си, са преодолими, но за да се справите, ще се наложи да се потрудите здраво и да проявите търпение и постоянство. Животът ще тества вашата издръжливост, но ако наистина влагате сърцето си в това, което правите, и сте на своя път, ще постигнете добри резултати. Другото условие за успех е да работите в сътрудничество с хората около вас. Годината е особено благоприятна за изграждане на здрави връзки и партньорства – както в личен, така и в делови план, но за онези от вас, които не са свикнали да играят екипно и не умеят да правят компромиси, тя може да се стори по-трудна – включително да решите, че „другите“ са срещу вас и ви саботират. Това не е така – проблемите във взаимоотношенията имат за цел да ви научат на нещо, да ви подтикнат да работите за връзките си.

Дева

През 2022 г. можете успешно да надградите върху постигнатото досега и да се радвате на сравнителна стабилност и устойчивост. Ако в живота ви възникнат непредвидени обстоятелства, лесно ще се адаптирате към тях. Ако пък самите вие осъществявате промени, ще въвеждате новите неща плавно и постепенно, без стрес и без излишни сътресения в реда и навиците, които сте установили до момента. Това ще ви даде чудесната възможност хем да внасяте свеж полъх в живота си, така че да не зацикляте, хем да стъпвате на здрава основа, без която би ви било трудно. Използвайте позитивните влияния през тази година, за да учите нови неща и да се усъвършенствате – личностно или професионално, както и да отделяте повече време на любими занимания, за които не ви остава време в по-стресови периоди. Следвайте пътя, по който сте поели, и усъвършенствайте сътвореното – сега е времето да оформите детайлите и да поправите някои несъвършенства – нещо, което вие чудесно умеете.

Везни

През 2022 г. ще берете плодовете на труда и усилията, които сте полагали през предходните години. Ще получите заслужени награди, ще постигате сравнително лесно целите и желанията си. Това ще ви даде по-добро самочувствие и по-голяма увереност в себе си. На околните може да се струва, че при вас нещата стават с лекота, но истината е, че успехите ви не са паднали от небето – те са резултат както от наличие на необходимите качества, така и от усърдието и постоянството ви през годините назад. Не се отпускайте обаче – сега е моментът да затвърдите постигнатото и да надградите. Годината е благоприятна да създадете нещо, което да е лично ваше и е плод на вашите качества, знания, умения и опит. Може да е собствен бизнес или някакъв самостоятелен творчески проект, който до този момент е бил само идея. От май нататък ще имате голяма подкрепа за реализацията на свои проекти и мечти, но е необходимо и вие да сте по-активни.

Скорпион

През 2022 г. ще осъществите назряващи от доста време промени, които сте отлагали или просто не им е дошъл моментът. За съжаление, тези промени едва ли ще се осъществят лесно и безпроблемно. Макар вътрешно да усещате, че повече не можете да продължавате да стоите в една ситуация и силно да копнеете за свобода, за нов път и за наистина радикална промяна, ще изпитвате и страх, който ще действа като спирачка. В крайна сметка или някой силно ще ви провокира да действате, или ще го направите, защото вече не издържате. Ключови моменти през годината са месеците май и октомври  – тогава е най-вероятно да се случат знакови събития и важни осъзнавания. Със сигурност промените, които ще трябва да осъществите през тази година, ще изискват доста усилия, но в крайна сметка ще бъдат за добро и ще ви позволят да дишате по-свободно.

Стрелец

2022 г. ще бъде доста динамична за вас, като ключова дума за годината е „общуване“. Успехите ви във всяко начинание – и в личен, и в професионален план, ще зависят от умението ви да комуникирате с хората около вас, да си сътрудничите с тях и да работите заедно за постигане на общи цели. Всекидневието ви ще бъде доста забързано, с повече срещи и разговори, а социалният ви живот ще бъде активен – дори да не се виждате с хората на живо, ще общувате с тях чрез различни средства за онлайн комуникация. Годината е особено благодатна за дейности, свързани с говорене и писане, включително водене на делови преговори, изнасяне на лекции, презентации, осъществяване на комуникация с повече хора, работа в групи, привличане на нови клиенти, събиране и споделяне на информация.

Козирог

2022 г. като цяло ще бъде успешна за вас, като тенденцията е към постигане на стабилност и постепен растеж. Възможно е обаче годината да започне с някои предизвикателства. През януари и февруари сигурно ще срещнете някакви пречки, които каквото и да правите, едва ли ще преодолеете лесно. Дори да няма конкретни трудни обстоятелства, нищо чудно да ви обземат негативни мисли, да изпитвате притеснения и да сте унили. Може да се почувствате самотни и недооценени – в работата или от близките вкъщи, или да имате усещането за някаква липса. Този период ще отмине, но ако наистина ви споходят подобни преживявания, може би е добре да използвате периода, за да преосмислите някои неща и да вземете решения, свързани със взаимоотношенията ви с определени хора. Измислете как да направите така, че в бъдеще да сте по-високо оценени – най-вече от самите себе си, а оттам – и от другите.

Водолей

2022 г. ще бъде една от важните години за вас. Имате шанс да постигнете наистина трайни и големи успехи, но първо ще трябва да се докажете. Постиженията няма да дойдат лесно и бързо. На всяка крачка ще срещате изпитание, ще трябва да полагате усилия и да покажете, че имате нужните качества да се справите. Ако наистина ги имате, с труд и постоянство ще постигнете целта. Ако обаче не е дошъл моментът за нещо, нямате нужните способности или просто не сте си заслужили успеха, животът недвусмислено ще ви го покаже и е по-добре да го приемете. Онези от вас, които през изминалите години са работили усърдно в правилната посока, ще получат заслужена награда. Това не значи, че трудности няма да има – ще има, но вие ще ги преодолявате и стъпка по стъпка ще вървите напред към крайната цел.

Риби

През 2022 г. ще продължи тенденцията към положителни промени, нови възможности и приключения. Тази година се води късметлийска за вас, което значи, че наистина може да се отворят врати, отвеждащи към нови пътища и по-широки хоризонти. Ще имате подкрепа в начинанията и ще получите възможности за изява и развитие във важна за вас област. За да се възползвате от подкрепата на Вселената, е добре да се настроите на режим за приключения. Това означава да сте по-дейни, да грабвате новите възможности, които ви се предоставят, и да не си търсите оправдания само и само да останете там, където сте. Пътувайте повече – включително в чужбина; учете нови неща, дори запишете ново образование, ако усещате, че нещо ви тегли натам. Общувайте с повече хора – съдбата работи с агенти и посредници, за да ви даде това, от което имате нужда.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top