• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Дневен любовен хороскоп за днес, 14 ЯНУАРИ

Дневен любовен хороскоп за днес, 14 ЯНУАРИ

77 прегледа

Овен
Имате невероятно излъчване, а най-хубавото е, че ще знаете как да се възползвате от вашата привлекателност. Ако сте обвързани, предстоят ви невероятни моменти с любимия човек.

Телец
Сексуалната енергия на Телците също ще бъде в повече и те определено ще знаят как да я използват, за да осъществят своите интимни фантазии. Ще имате желание да разкриете чувствеността си.

Близнаци
Положителни вибрации в сектора на любовта очакват и представителите на зодия Близнаци. Те ще имат възможността и желанието да окажат подкрепа на половинката си в някакво начинание.

Рак
Обвързаните Раци ще проведат важен разговор с половинката си, след който няма да се чувстват особено развълнувани. Това не означава, че ще се случи нещо отрицателно.

Лъв
Когато става въпрос за романтично очарование, еротични фантазии и секси моменти, вие определено сте печеливши Лъвове. Седмицата няма да ви бъде никак скучна и ще прилича едновременно на риалити шоу, приказка и сапунена опера.

Дева
Възможно е половинката ви да се разочарова по някакъв начин, а това да подейства по този начин и на вас. Дали той или тя не ви кара да се чувствате виновни, да се срамувате от нещо?

Везни
Възможно е да се почувствате неудовлетворени от факта, че партньорът не ви подкрепя достатъчно, че вие трябва да поемате всички задължения. Ако не вербализирате емоциите си, няма как да промените ситуацията.

Скорпион
Скорпионите ще успеят да постигнат хармония с половинката си. Периодът е подходящ за споделяне, себеизразяване, взимане на решения.

Стрелец
Вие сте неустоими за представителите на противоположния пол, като до края на деня нещата ще стават все по-горещи, благодарение на планетите.

Козирог
Козирозите ще бъдат изключително решителни и няма да се страхуват да говорят. За съжаление това може да бъде прието от вашия партньор като контрол, заплаха, неоснователно поведение.

Водолей
Тайните свързани с любовта излизат на светло и вие ще бъдете облекчени от това. Такава тайна може да дойде от вас или от половинката ви.

Риби
Рибите ще потърсят съвет от приятел. Знайте, че той може да не добави сладост към това, което ви вълнува в любовта, защото истината отстрани изглежда различно.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top