• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Ергенът: В началото не я забелязвах, после обърна представите ми

Ергенът: В началото не я забелязвах, после обърна представите ми

88 прегледа

“Мен тогава ми беше много трудно да жонглирам с тези техни емоции. Променяха се за секунди. Но нямах избор, адаптирах се. Правех каквото мога, така че да ги предразположа да ги накарам да се почувстват добре”, споделя Виктор Стоянов за novini.bg.

Той казва, че решението му при избор коя дама да напусне следваща не е било никак лесно. “Опитвам се винаги да взимам най-обективното решение, най-правилното”. От друга срана той добавя, че не мисли, че има правилно решение в такъв момент. “Всяка от тях е различна, всяка от тях има и страни, които ми харесват, и такива, които не ми допадат особено. В момент като този е изключително трудно, виждайки всички тях, застанали срещу мен, с втренчени погледи в мен, да взема решение”, обяснява реалити звездата.

Виктор споделя, че си е мислел, че ще бъде по-организиран в това отношение и че ще премисля всичко от по-рано, но в момента, в който ги е виждал строени, чакащи своите рози, тогава е “забравял и ума и дума”, опитвайки се да вземе най-доброто за себе си решение.

Виктор Стоянов – “Ергенът” разказва, че в началото на формата е имало една участничка, с която въобще не е комуникирал. “Почти не я забелязвах”, признава той, тъй като останалите са били много по-настоятелни от нея.

“Имах предразсъдъци относно нея, но впоследствие тя преобърна представите ми за себе си”, заяви Виктор.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top