• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Женски бой за паркиране в София

Женски бой за паркиране в София

357 прегледа
Женски бой за паркиране в София. Конфликтът се разразил в четвъртък около 15.30 часа пред частното средно училище „Увекин“ в квартал „Княжево“. За него съобщи потърпевшата в социалната мрежа.
„Майка във видимо неадекватно състояние ме нападна и удари. Бях паркирала колата си и чаках да взема детенце на приятелско семейство. Гледах си в телефона, когато тя паркираше до мен. Слезе от колата и крещейки ми каза , че трябвало да мръдна колата си назад, защото тя не може да паркира. Казах и тихичко, че аз няма как да мръдна по-назад , защото има канал и пропаст, а място има много.(От снимките ясно се вижда.) След като не помръднах, тя започна да обижда, псува и отиде към училището. Аз не реагирах. Връщайки се с детето си от училището започна да крещи истерично. Започна да ме обижда, че съм “селянка”, продължи с думите, че съм за “бул. Христо Ботев”. Слязох от колата и съвсем нормално и обясних, че няма как да мръдна по – назад. Тя продължи с обидите(няма нужда да ги цитирам), при което аз и казах, че не и отива на годините да говори по този начин и най – малкото детето ѝ е до нея. След тези мои думи, тя ме удари. За малко бях замаяна от удара, ухото ми пищеше и първото, което направих беше да вляза в колата си и да снимам номера на колата й“, разказва тя.
Потърпевшата е подала жалба в Шесто РПУ. Сезирала е и всички компетенти органи, както и ръководството на полицията.
„Единственият ми призив към всички хора е, когато станат свидетел или потърпевш на подобна ситуация да се обърнат към компетентните органи. Днес аз ще съм ударената, утре ще е вашето дете или близък. А може би днес ще е удар, а утре нещо много по – страшно? Не толерирайте такива лоши хора, не си мълчете! Тези хора възпитават бъдещото поколение. Това е нашето бъдеще, това на вашите и моите деца. Бъдете добри!“, написа Лора.
ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top