• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Забогатяване през април очаква четири от зодиите

Забогатяване през април очаква четири от зодиите

68 прегледа

За някои от зодиите новия месец април ще донесе огромен финансов капитал. Те ще могат да решат паричните си проблеми и да намерят стабилен източник на доходи. Според астролога Вероника Авгурова само 4 зодии имат възможност да забогатеят през април, пише ДарикНюз, позовавайки се на Рамблер. Ето кои са те:

Овен

Финансовото състояние на представителите на зодия Овен през април ще се подобри значително. Те няма да се страхуват от кризи и дори, напротив, април ще бъде благоприятно време за големи и сериозни покупки. Тогава разходите за автомобили, недвижими имоти, ценни книжа ще допринесат за още повече привличане на парична енергия.

Телец

Сред привличащите богатство знаци на зодиака са и Телците. При тях ръстът на доходите им няма да се ограничава само до месеца, а ще се наблюдава и в следващите периоди. Но астрологът предупреждава, че ако печалбата е свързана с инвестиции, трябва внимателно да се подбират вариантите за инвестиране.

Рак

Раците са достойни за наградата на Вселената, тъй като са работили много дълго време. За този знак златната мина ще пазара на недвижими имоти. Те ще могат да постигнат целите си чрез покупка, продажба и отдаване под наем на помещения.

Лъв

Благосъстоянието придружава и Лъвовете. Цялата 2022 г. за представителите на този знак е свързана с финансов растеж. Освен това нещата ще вървят нагоре в много области, тъй като изборът на източник на доход зависи само от предпочитанията на човека. Появата на съюзник, нов бизнес партньор, ще помогне за укрепване на финансовите възможности.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top