• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Засилен контрол на движението от и към София в почивните дни

Засилен контрол на движението от и към София в почивните дни

11 прегледа

Предстоящата поредица от почивни дни предвещава отново засилен трафик по пътищата. С цел облекчване на движението ще бъде засилен контролът на движението на моторни превозни средства от и към столицата. Това съобщиха от МВР. Допълнителни полицейски екипи подпомагат и регулират трафика в зоните на временната организация с цел недопускане на сериозни пътни инциденти.

Създадена е организация за въвеждане на реверсивно движение в тунел „Ечемишка“. При засилване на автомобилния поток, движението в посока Варна ще се осъществява в две ленти, а в посока София – в една.

Нарядите на „Пътна полиция“ при ОД на МВР-София осъществяват контролна дейност по основните пътни артерии на обслужваната територия с акцент контрол на водачите с рисково поведение, спазването на скоростните режими, управлението на моторни превозни средства след употреба на алкохол, наркотици и от неправоспособни водачи От МВР призовават водачите да шофират с повишено внимание и при стриктно спазване на въведените ограничения и указанията на униформените.

Снимка: МВР

 

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top