• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Има задържан за стрелбата на Околовръстното

Има задържан за стрелбата на Околовръстното

89 прегледа

Има задържан за стрелбата на Околовръстното в София. По първоначална информация това е футболисът от ЦСКА Георги Йомов. Късно снощи той е бил откаран в полицията за разпит, а след това задържан.

Изстрелът е бил произведен от лице на възраст 50-55 години.

Простреляните лица са Марио Вълчев и Иван Петров. Единият е ранен в двете бедра. Опериран е, контактен и разпитан. Настанен е във ВМА. Другият е с огнестрелна разкъсна рана, зашит, разпитан и освободен. Разпитана ни са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията. На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и един патрон.

По непотвърдена официално информация Йомов обясни пред органите на реда, че в района на бензиностанцията край кв. „Бояна“ е възникнало спречкване между брат му и друга компания, а по-късно се намесил и баща им. Двамата се издирват.

Късно снощи от клуба на футболиста излязоха с позиция:  „Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на „Околовръстното шосе“ в София бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното:“Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си.“ Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление“.

Тази сутрин изявление чрез социалните мрежи направи и приятелката му – певицата Ария. Тя отрече да е била на мястото на стрелбата и написа: „Нямам нищо общо и не съм присъствала на случилото се…много моля да не се спекулира с името ми“.

Дали самият Георги Йомов ще бъде обвинен и дали арестът му ще бъде удължен, още не е ясно.

Снимка: Luboslovie.bg

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top