• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Ицо Хазарта: За килия сте

Ицо Хазарта: За килия сте

69 прегледа

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров – Ицо Хазарта с коментар по повод неприличния жест, който показа по време на заседание на Народното събрание тази седмица. Той е категоричен, че парламентът не е място, където „да се развяват средни пръсти“ и обеща да не постъпва така отново.

„Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад – бих ли направил това отново? Честно казано – отговорът е „не”. Българският парламент е място, в което са работили велики българи. Хора, които са дали живота и здравето си за страната ми. Предпочитам да свързвам Народното събрание с тях, а не с крадците и отрепките, които имам нещастието да познавам. В този смисъл – да, не е там мястото да се развяват средни пръсти. И не е за гордост, знам го отлично”, пише Петров.

„Обаче нещо много странно се случва вече трети ден. В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в „Люлин”. Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казва едно и също – малко им е на тия”, казва още певецът и народен представител.

„Не сте за среден пръст. За килия сте – дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. Ще дойде и този момент. А дотогава – слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо”, заключава Ицо Хазарта.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top