• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Над 753 хил. годишни винетки изтичат в началото на 2022 г.

Над 753 хил. годишни винетки изтичат в началото на 2022 г.

134 прегледа

Над 753 хил. годишни е-винетки  изтичат в първите два месеца на 2022 г. Валидността на 12 350 от тях приключи още в първия ден от новата година. Шофьорите могат да проверят валидността на електронната винетка или да закупят нова на www.bgtoll.bg и мобилното приложение БГТОЛ.

Проверка на валидността може да направите на адрес www.bgtoll.bg  от бутона „Провери винетка“. Информацията, която трябва да въведете са регистрационният номер на автомобила и държавата, в която е регистриран.

Поради епидемичнатая обстановка от БГТОЛ апелират потребителите да използват сайта или мобилното приложение за закупуване и проверка на винетните стикери. Те могат да се купуват и във физическата мрежа на гишета на КПП-та на страната, както и в 27-те областни пътни управления на територията на България.

Цените на винетките са както следва:  годишната винетка – 97 лв., тримесечна – 54 лв., месечна – 30 лв., седмична – 15 лв. и  уикенд винетка – 10 лв.

Електронни винетки могат да бъдат купени и от партньорската мрежа на Агенция „Пътна инфраструктура“ чрез сайтовете www.vinetki.bg, www.tollpass.bg, www.digitoll.bg, www.epay.bg,  www.telenor.bg, www.A1.bg, www.vivacom.bg, www.tollbg.eu, както и на каса в мрежата на мобилните оператори А1, Теленор, Виваком, Български пощи, Easy Pay, Fast Pay и в бензиностанциите „Лукойл“, „Петрол“, ОМВ, ЕКО, Круиз, Бенита, Газпром, Ромпетрол, Шел, Инса Ойл, ВиЕм Петролиум, сервизни центрове „Тахо Венци“, от терминалите “Cashterminal” в мрежата на “Интеркапитал груп” или чрез мобилните приложения ОББ мобайл и TollPass.

От БГТОЛ апелират за внимателно попълване и проверяване на данните при закупуване на стикерите. В случай на грешно въведени данни, стикерът се счита за невалиден и водачът носи отговорност.

Снимка: a1.bg

 

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top