• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Общината неглижира опасния подлез, свързващ Горна баня и Овча купел

Общината неглижира опасния подлез, свързващ Горна баня и Овча купел

338 прегледа

След подадени множество сигнали от Инициативен комитет „Заедно за Овча купел“ , относно състоянието на подлеза, минаващ под железопътната линия, който свързва кв.Горна баня с жк.Овча купел, СО-район „Овча купел“ все още не е предприела действия, за да подсигури безопасността му.

Към настоящия момент подлезът е изключително опасен за живота и здравето на преминаващите. Засега част от хората в Горна баня остават блокирани и възпрепятствани, заради наводнения и течове, както и липса на неработещ асансьор от 2016 г. Нека припомним, че съоражението е изградено по искане на СО-район „Овча купел“, с оглед задоволяване нуждите на населението. От ДП НКЖИ отговориха, че от построяването на съоражението и въвеждането му в експлоатация на 31.03. 2016 г. до момента от тяхна страна не са извършвани строително-ремонтни дейности по него.

Негодуванието на жителите на района нараства все повече. Граждани споделят във   Фейсбук групата „Горна баня„, че проходът не се чисти и прикачиха снимки като доказателствен материал.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top