• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Популярна храна помага в битката със стареенето

Популярна храна помага в битката със стареенето

30 прегледа

Оризът е любим на много хора, но не всеки знае с полезни свойства разполага. В зависимост от това с какво го комбинираме, той може да ни помогне да се борим с редица заболявания, както и да забави процеса на стареене.

Оризът е неизменна част от културата и храненето на много народи. Той е основен компонент и в нашата кухня, а ястията с този популярен продукт могат да бъдат особено здравословни.

Много хора приготвят различни ястия с ориз, но не всеки знае, че с помощта на ориза можете да се борите със стареенето. Експертите съветват оризът да се консумира с други храни. Ето и тайните на приготвянето на тази здравословна храна.

Белият ориз трябва да се консумира заедно с лилав. Това ще позволи на тялото да получи повече антиоксиданти, което ще се отрази положително на здравето. Такава храна може да помогне за забавяне на стареенето, тъй като ви позволява да се борите с много заболявания, включително неврастения, анемия, хипертония и други, пише DarikNews.

За да поддържате красотата си е важно да комбинирате бял ориз с просо. Ефектът е благодарение на съдържанието на витамин В2 и мазнини, фосфор и други важни за организма вещества в такава храна.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top