• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Ролинг Стоунс с европейско турне: Кои държави ще посети рок групата

Ролинг Стоунс с европейско турне: Кои държави ще посети рок групата

63 прегледа

Емблематичната рок група ще посети общо десет европейски страни в рамките на лятното си турне

Ролинг Стоунс ще предприемат европейско турне това лято, като то ще бъде посветено на 60-тата годишнина на група, съобщиха британските рокаджии в официалната си страница във Facebook.

Наречено “SIXTY”, турнето ще се проведе в рамките на юни и юли месец (на общо 14 дати) и ще започне в Мадрид на 1 юни. Групата ще посети общо 10 страни.

За турнето, към фронтмена Мик Джагър и китаристите Кийт Ричардс и Рони Ууд, ще се присъедини барабанистът Стив Джордан. Барабанистът на Ролинг Стоунс Чарли Уотс, който се присъедини към групата през 1963 г., почина миналата година на 80-годишна възраст, предава Ройтерс.

Сетлистът ще включва класики на Stones като “(I Can’t Get No) Satisfaction” и “Paint It Black” наред с други, както и “селекция от неочаквани песни” от техния огромен музикален каталог, според съобщение за пресата. Турнето ще има и нова сценична постановка.

Стоунс, които завършиха северноамериканския етап от турнето си “No Filter” през ноември, ще свирят в Испания, Германия, Великобритания, Нидерландия, Швейцария, Италия, Белгия, Австрия, Франция и Швеция.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top