• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп

86 прегледа

Овен
През седмицата от 6 до 12 декември ще преминете през едно интересно време, в което на бързи обороти ще се опитате да реализирате неща, които смятате, че сте пропуснали досега през годината. Вероятно сте имали възможности за тях, но ви е липсвало достатъчно амбиция, дали сте предимство на други ваши приоритети и т.н. Някои от очакванията ви за този месец ще са именно в тази посока, какво може да свършите до края на годината, за да започнете на чисто и с нови сили следващата 2022.

Телец
През седмицата от 6 до 12 декември събитията, които ще възникнат, и в които ще бъдете участници ще изискат от вас един по-философски поглед върху тяхната поява и развитие. Някои ситуации може да изискат от вас да потърсите повече информация чрез роднини или приятели, чрез интернет или специфична литература. Това е седмица, в която ще бъде важно да акумулирате повече информация и знания в различни сфери от живота. През седмицата ще имате повече ангажименти или срещи с мъже, което може да бъде знак за една по-сериозна и отговорна работа, с която ще бъдете ангажирани.

Близнаци
През седмицата от 6 до 12 декември ще трябва да избягвате ситуации или конфронтации, които могат да предизвикат здравословен проблем или да усложнят възникнал вече такъв. Вашето здраве трябва да бъде ваш приоритет, но не за сметка на отношенията ви с други хора. За вас ще бъде важно да постигнете баланс между негативните и положителните емоции в живота си, като разбира се дадете предимство на вторите. В голяма степен събитията през тази седмица, тяхното развитие като успех или неуспех, ще зависи от вашето емоционално и психическо състояние.

Рак
През седмицата от 6 до 12 декември по-голямата емоционалност, която ще изпитвате и по-голямото психическо натоварване, на което ще бъдете подложени ще се отразят на вашия любовен и семеен живот. Поради подобни причини по-често ще възникват спорове и конфликти с партньора ви, дори за незначителни неща, които обаче могат да провокират по-сериозен сблъсък, а в някои случаи дори и разрив в отношенията ви.

Лъв
През седмицата от 6 до 12 декември ви предстоят интересни преживявания, които могат да ви дадат нови идеи или да ви направят по-големи оптимисти за бъдещето ви. Някои от интересните събития през седмицата ще бъдат свързани с хора родени под водни зодиакални знаци или с такъв изгряващ знак. Други ще са свързани с ваши финансови интереси и през тази седмица са вероятни добри парични постъпления. През седмицата ще имате важен или полезен за вас разговор или контакт с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Дева
През седмицата от 6 до 12 декември ще ви занимават събития или проблеми в семейството на ваши приятели. Възможно е ваши приятели да са на прага на брачно обвързване и съжителство, да имат нужда от вашето присъствие, помощ или подкрепа. Това ще бъде благоприятна седмица за предложения за брак и за обсъждане бъдещето на вашата собствена романтична връзка. Седмицата ще има и своите трудни моменти свързани с неприятни новини от живота на близък човек, драма в неговия личен или любовен живот. Седмицата носи новина свързана със сериозен проблем в живота на човек роден под огнен зодиакален знак.

Везни
През седмицата от 6 до 12 декември ще имате благоприятно време за възобновяване и за хармонизиране на отношения с роднини, с които рядко имате контакти. Ще ви бъде приятно да видите желание от тяхна страна да комуникират с вас и дори може да планирате среща с тях до края на годината. Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задачи и задължения. В много по-благоприятна позиция ще бъдат тези от вас, чиято работа е свързана със стоки, продажби, производство, реклама или имоти.

Скорпион
През седмицата от 6 до 12 декември ще преживеете повече напрежение и ще бъдете неспокойни в мислите си, несигурни в плановете си. Ще сте нетърпеливи, което ще създаде проблеми в дома или на работното ви място. Споровете и конфликтите могат да се окажат ежедневие, ако допуснете да ви контролират собствените ви емоции и капризи. През тази седмица семейните ви ангажименти ще са повече, и всички ще очакват вие да ги разрешите. Седмицата носи събиране в кръга ви от роднини или важни новини свързани с ваши родственици отблизо и далеч.

Стрелец
През седмицата от 6 до 12 декември, въпреки някои неблагоприятни влияния, с повече усилия и амбиция ще може да постигнете важни за вас резултати. Бъдете внимателни, ако по някакъв начин успеха на делата ви зависи от действията или решенията на други хора. Във финансов план седмицата ще зарадва мнозина от вас с постъпления в семейния бюджет. Парични постъпления може да очаквате от ваша работа (бизнес) и чрез останалите членове на семейството ви.

Козирог
През седмицата от 6 до 12 декември някои от вас ще имат притеснения или затруднения свързани с пътуване, или ще преживеят различни сложни ситуации по време на пътуване с различни видове транспорт. Вероятни са недоразумения или други неочаквани събития свързани с човек роден под воден зодиакален знак, който живее на някакво разстояние от вас. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, което ще предприемете през следващите седмици или в началото на 2022, което ще изиска от вас много отговорна и специална подготовка.

Водолей
През седмицата от 6 до 12 декември ще разговаряте относно бъдещето си с оглед финансовото ви състояние, осигуряването на нови или по-добри източници на доходи и други. Бъдете готови да се вслушате в съветите или предложението на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Ако попаднете на точните хора, тази седмица може да ви зарадва с вземането на правилно решение относно вашето бъдеще.

Риби
През седмицата от 6 до 12 декември различни събития ще благоприятстват вашите действия, които ще имат за цел да хармонизират любовните ви отношения. Това ще бъде благоприятно време за изчистване на недоразумения или за раздяла с хора, чието вмешателство в живота ви вреди. Това ще бъде благоприятна седмица за ново романтично запознанство, въпреки че човекът, с когото съдбата ще ви срещне, ще подходи към вас бавно и предпазливо, поради горчив опит от предишна връзка.

 

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top