• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп

126 прегледа

Овен

Изненадите ще са свързани предимно с професионалните ви изяви. Много е вероятно още в първите дни да получите интересно и доста странно предложение. Частично ще е свързано с перспективните ви планове. Не бързайте да отговаряте. Първо анализирайте наличните ресурси. След средата на седмицата творческият ви потенциал бавно, но устойчиво ще расте. Заемете се с дейностите, които наистина ви интересуват и изискват старание. Що се отнася до личните отношения, ще са по-скоро заблуждаващо спокойни.

Телец

Времето ви за почивка ще е в дефицит. За сметка на това всяка изпълнена задача ще ви приближава към желаната цел. Участвайте във всички дискусии, където ви канят. Убедителни сте, ще впечатлите останалите участници с предложенията си и ще постигнете подкрепата им за повечето.

Близнаци

Изпълнявайте отговорно текущите си задължения. Изслушвайте околните. Част от предложенията им ще се окажат доста полезни. Непредвидени събития ще ви подскажат, че е подходящо да се заемете с дейност, чиято важност към момента сте пренебрегвали. Ще можете да коригирате някои грешки или пък да актуализирате постигнатите резултати. Ако се налага да провеждате някакви преговори не разчитайте на постигнатото до момента. Търсете варианти за напредък.

Рак

Събитията ще се развиват в рамките на предположенията ви. Ще разполагате с достатъчно добри възможности за изява. Не прекалявайте със стремежа към независимост. Включвайте се в екипните дейности при необходимост, за да не навредите на отношенията си с останалите членове на колектива. Бъдете открити за диалог и свежи идеи. Ако се налага да обсъждате въпроси, засягащи имоти или наследство, консултирайте се със специалисти. Избягвайте импулсивните решения.

Лъв

Ще успеете да „разсечете поне един гордиев възел“ или по друг начин казано, да се справите с поне една критична и объркана ситуация. Не е сигурно, обаче дали резултатът ще ви удовлетвори или не съвсем. Може да се окаже, че част от работата ви трябва да се преработи или коригира и фактът, че отново се налага да се занимавате с нещо, което сте възприели като довършено леко да ви ядоса.

Дева

Както физическият, така и интелектуалният ви потенциал ще растат бавно, но устойчиво. Силите ще ви стигнат за всичко. Ще сте в благоприятната позиция да преминете от обмисляне на плановете към активни действия за осъществяването им, а крайните резултати ще се окажат впечатляващи.

Везни

Ще сте необичайно спокойни и последователни през тази седмица и почти няма занимание, което би могло да ви затрудни или пък да наруши душевното ви равновесие. Не е изключено да се наложи да заемете медиаторска роля в разправия между много близки ваши роднини, колеги или съседи.

Скорпион

Що се отнася до обичайните занимания, не се надявайте на нищо ново. Периодът ще е почти скучен, но пък за сметка на това бихте могли да се занимаете със себе си. Да се погрижите както за външния си вид, така и за интелектуалното си ниво, т.е. да повишите познанията и да подобрите уменията си.

Стрелец

Ориентирайте усилията си към реални и измерими дейности. Успеете ли да се избавите от илюзиите и да мобилизирате максимално потенциала си, ще постигнете за няколко дни онова, което при равни други условия сте правили за месеци. Деловите ви контакти ще са активни и съвместните проекти ще преминат на друг етап на развитие, който от своя страна ще се отрази положително на финансовото ви състояние.

Козирог

Започнете периода с анализ на обстоятелствата, в които се намирате. Преценете обективно от кои бихте могли да се възползвате и с кои ще се наложи само да се съобразите. От вас зависи да реализирате по-голямата част от плановете си. Провеждайте деловите си разговори лично, а не чрез посредници, защото в повечето случаи партньорите ви ще се опитват да „дърпат чергата към себе си“.

Водолей

Обстоятелствата ще ви помогнат да стабилизирате позициите си и да напреднете, макар и не особено бързо. Но пък за сметка на това ще реализирате даже онези свои замисли, които сте възприемали като нереални. Събитията ще са нееднозначни, на моменти сложни, неразгадаеми, трудни за ориентация.

Риби

Довършването на част от заниманията, с които сте се заели няма да зависи само от вас, а и от външни фактори. На моменти ще се налага да забавяте темпото и изобщо, няма да сте в позиция да следвате обичайния си ритъм. Приемете периодите на забавяне от към положителната им страна. Например, като възможност да обмислите и проверите още веднъж довършените дейности. Или пък да направите задълбочен анализ на целите си и на цената, която бихте платили за постигането им.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top