• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп

93 прегледа

Овен

През тази седмица е добре да бъдете малко по-внимателни при общуването си с хора, които стоят по-високо от вас в служебната йерархия, или с такива, които по някакъв начин оказват влияние върху вас. Ако се чувствате добре на работното си място и отношенията ви като цяло са хармонични, едва ли би имало за какво да се притеснявате – дори да възникне несъгласие, всичко ще отмине бързо. Ако обаче по принцип се чувствате недооценени или шефът ви се опитва да доминира прекалено, тогава напрежението може да ескалира. Не е задължително да показвате, че сте под напрежение, но това не значи че не е така. Имайте предвид, че бихте могли да осъзнаете положението, което най-вероятно ще ви тласне към действия.

Телец

След интересните заключения за себе си, до които достигнахте през изминалите дни и седмици, сега е време да ги приемете и да решите какво ще правите оттук нататък. През тази седмица пътят напред вече е открит, но ако искате новите ви начинания да се увенчаят с успех, по-добре ги отложете с още седмица. През февруари ще имате шанс да поставите ново начало в работата си – да започнете нова работа, ако сте на такъв етап, да стартирате нов проект или да внесете промени в графика си. Ето защо сега е потребно добре да премислите към какво ще се стремите, да си изясните подробностите и да планирате как би могло да се развие всичко – доколкото е възможно, разбира се. Тези от вас, които имаха много задачи за довършване или просто умуваха в каква посока да поемат, сега може да си отдъхнат.

Близнаци

През тази седмица ще успеете да обърнете внимание на практични въпроси – свързани с работа, собственост и финанси, които до този момент по една или друга причина не сте успели да разрешите. Не се тормозете заради това, че сте се забавили или че не сте успели да се спрете на нещо конкретно – има периоди, в които всичко по-случва по-бавно. Сега обаче е време да се концентрирате, да мислите прагматично и да планирате внимателно какво трябва да свършите в близко бъдеще. От средата на седмицата нататък вече имате зелена светлина да сключвате договори за покупко-продажба, да установявате нови делови взаимоотношения и да поемате нови отговорности. Имайте предвид, че ще имате големия шанс взаимоотношенията, които започнете сега, да бъдат трайни, така че подхождайте сериозно и бъдете готови да спазвате поетите ангажименти.

Рак

През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към вашите лични потребности. Казано накратко, ще бъдете по-наясно какво точно искате и от какво имате нужда, за да се чувствате добре. На някои от вас това може да не се струва кой знае какво, но имайте търпение – прозренията може да ви изненадат. Много често си мислим, че знаем какво искаме, но всъщност следваме чужди пътища и правим нещо, по-скоро за да получим нещо от другите – одобрение, престиж или пари. През следващите дни обаче „другите“ ще останат на заден план, благодарение на което ще може да чуете вътрешния си глас и да разберете от какво точно имате нужда.

Лъв

Ключът за успех в служебните начинания през тази седмица е да се организирате максимално добре. Изпипвайте всичко, което правите, не позволявайте работата да изостава и планирайте внимателно предстоящите си действия. Успеете ли да се концентрирате и да въведете ред, няма причина да не останете доволни от резултата. За ефективната работа ще допринесе и фактът, че някои неясноти и пречки, пред които досега се изправяхте, ще останат в миналото. Другото, което е добре да имате предвид, е да работите в екип с колегите си и да изгладите противоречията, ако съществуват. Не позволявайте на желанието на всяка цена да става на вашето да застраши отношенията ви на работното място и да попречи на добрата комуникация. Въздържайте се от участие в интриги, излишни спорове и борби за надмощие и, ако има нещо, което трябва да обясните на колегите и на подчинените си, говорете ясно и открито.

Дева

Тази седмица може да се окаже доста интересна за вас, защото ще има изясняване и дори ще бележи обрат в плановете ви. Тук не става въпрос само за краткосрочни намерения, но и за по-дългосрочни цели, които ще преследвате по-нататък през годината. Ако досега условието беше да не бързате и да изчаквате, то през следващите дни може спокойно да погледнете напред и да помислите какво бихте желали да постигнете – в работата или в личния си живот, как може да стане и какви ресурси ще ви бъдат необходими. Бъдете обаче особено бдителни – обстоятелствата сами ще ви подскажат кой е правилният за вас път. Макар че вие сте свикнали всичко да се случва с труд и постоянство, през тази седмица може спокойно да се отпуснете.

Везни

През тази седмица може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи – особено през последните дни на периода. Обръщайте внимание на нестандартните хрумвания, защото е възможно те да се превърнат в конкретни планове, а оттам и да внесат смисъл в действията ви за месеци напред. Ако онова, което искате да постигнете, ви изпълва с ентусиазъм и ви осигурява по-голяма свобода за изява, значи най-вероятно сте на прав път. И все пак не очаквайте всичко да стане бързо и като с магическа пръчица – тепърва ще трябва да уточнявате подробности и да приключите с някои неща, които ви дърпат назад, към миналото. Имайте предвид, че, за да реализирате идеите си, вероятно ще трябва да преодолеете някои свои страхове и да се поставите за известно време в ситуация на несигурност.

Скорпион

През тази седмица вероятно ще ви бъде по-трудно да овладявате емоциите си, особено ако сте подложени на по-голям стрес – у дома или на работното място. За да не се изтощите и да поддържате добро здраве, е необходимо да се грижите малко повече за себе си. Каквито и задължения да имате, през следващите дни си давайте по-често почивка и намерете начин да се освобождавате от напрежението – чрез любими занимания, разходки или спорт. Ако ви се иска да прекарвате повече часове в уединение, спокойно го направете – това време ще ви даде възможност да си презаредите батериите. Опитайте се да не изпадате в депресивни състояния.

Стрелец

През следващата седмица може да очаквате интересни случки, що се отнася до вашите работни планове и до материалното си положение. Ако в миналото сте успели да установите полезни контакти и сте се доверили на правилните хора, сега сключените договори ще започнат да ви носят дивиденти. За да заздравите тези взаимоотношения и да се подсигурите финансово, ще трябва да спазвате ангажиментите, които сте поели, както и да работите в сътрудничество с хората около вас. Напълно възможно е през тази седмица да придобиете нещо ново или да получите пари, които очаквате от доста време.

Козирог

Темата за кариерата и възможностите за развитие на работното място ще излезе при вас на преден план през тази седмица. Ще получите шанс да се изявите и да покажете какво знаете и какво умеете. За да се случи това обаче, е потребно да не бъдете пасивни, да не стоите в сянка и да не си мълчите, ако от вас си иска да изложите мнение и идеи. Няма никакъв смисъл да се конкурирате с другите или да им завиждате за успехите – вашите таланти и умения са достатъчно ценни, но за да ви послужат и да бъдат забелязани от околните, ще трябва да ги проявите. Седмицата е много подходяща да направите някои промени в плановете си или в работния си график, така че да отделите повече внимание на важните неща. Помислете кое в момента е приоритет за вас и вижте какви промени или преструктурирания е нужно да направите.

Водолей

През тази седмица може да усетите, че намаляват грижите и проблемите ви, които през последните дни и седмици са предизвиквали смут в душата ви. Това без съмнение ще ви накара да се почувствате по-добре – усещането за безсилие ще отслабне и ще успеете да поемете нещата в свои ръце. В случай че имате финансови притеснения, съществува голяма вероятност през следващите дни въпросът да се изясни и трудностите в комуникацията да бъдат преодолени. И все пак имайте предвид: ако нещата не се случват от само себе си, може би е дошъл моментът да поемете инициативата. За целта обаче, ще трябва да преодолеете някои свои страхове и вътрешни ограничения, които до този момент са ви спирали.

Риби

И през тази седмица при вас акцентът ще бъде в сферата на важните взаимоотношения – лични или делови. Много от вас ще имат усещането, че не контролират обстоятелствата и всичко се случва без вашето участие. Това обаче не е точно така. Наистина, върху някои неща нямате власт и с тях така или иначе ще трябва да се примирите, но готовността да приемете промените и да престанете да им се съпротивлявате отново е въпрос на избор и би улеснило положението ви. Най-голямото предизвикателство пред вас през идните дни ще бъде да прецените кое бихте могли да промените с действията си (в някои случаи това може да бъде нагласата ви спрямо обстоятелствата) и кои събития не контролирате.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top