• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп

50 прегледа

Овен

През седмицата от 24 до 30 януари ще трябва да си наложите много голям самоконтрол върху емоции и думи, които ще кажете на хора, с които ви предстои да имате спор или конфликт. Това е седмица, която ще изиска от вас повече мъдрост в действията ви спрямо хора, които са на по-ниско духовно развитие от вас. Не е нужно да показвате колко сте умни или успели в живота. Бъдете естествени и разбиращи чувствата и нуждите на другите хора. Тази седмица няма да толерира никакви прояви на измама, лъжа, неискреност или манипулативност, независимо дали тези неща идват от ваша страна или са отправени към вас.

Телец

През седмицата от 24 до 30 януари ще получите различни покани за събиране с приятели или роднини, които евентуално ще се случат в края на седмицата. Ще трябва добре да планирате ангажиментите си, за да не пропуснете нещо или да не обидите някого.
През седмицата може да получите новина свързана с годеж или сватба в семейството на ваши роднини или приятели. През тези седeм дни ще имате повече разходи, за които може да имате очаквания, но така или иначе от вас ще се изиска по-добро планиране, за да не възникват затруднения или конфликти.

Близнаци

През седмицата от 24 до 30 януари ще бъдете съпричастни към различни по важност събития от финансов характер, в живота на близък приятел. Възможно е той или тя да не живеят в същото населено място като вас, или тези събития да имат връзка с документи или договор. Възможно е да получите предложение или идея от страна на приятели, която да ви донесе някакви доходи или друга облага. Поради различни причини финансовите ви дела през тази седмица ще бъдат един от важните ви приоритети и ще са в основата на различни положителни за вас събития.

Рак

През седмицата от 24 до 30 януари вероятно ще ви се наложи да преживеете объркване или отлагане на важни планове. Различни събития ще ви сварват неподготвени за разумна или практична реакция и това ще се отрази на психическото ви здраве. Това е неблагоприятна седмица за важни промени или решения, тъй като ще ви липсва ясен поглед върху конкретната ситуация или върху бъдещето ви като цяло. Хубавите събития през седмицата вероятно ще бъдат свързани с вашия емоционален или любовен живот, особено ако имате партньор роден под въздушен зодиакален знак. Новите познанства също ще имат възможност за благоприятно развитие, но не избързвайте да си правите големи планове за общото ви бъдеще.

Лъв

През седмицата от 24 до 30 януари ще се наложи да размишлявате по въпроси свързани с живота на ваш син, внук, племенник или друг млад мъж, основно от кръга ви роднини. Вероятно конкретно събитие ще бъде причина за подобни размисли, както и е възможно някой да очаква от вас помощ или съвет за да вземе важно решение. През тези седем дни ще възникне напрежение с жена от кръга ви роднини, с която може да преживеете неприятен или неочакван конфликт. Възможно е да възникне противопоставяне свързано с предстоящи общи действия. През тази седмица от вас ще се изисква по-голяма психическа емоционална стабилност, тъй като събитията през тези седем дни ще се развиват почти винаги с голяма доза напрежение и стрес.

Дева

През седмицата от 24 до 30 януари ще се натоварите със силни емоции около важни събития в семейството, или с такива, които ще са свързани с близък приятел. Хубавите неща, които ви се дават да преживеете през тези седем дни, ще бъдат предимно в личен план, но това не означава, че няма да има такива и в работата ви. През седмицата ще имате възможност за благоприятно развитие на финансовите си дела. Възможни са добри приходи или по-добри финансови резултати, в случай че работите с пари или имате собствен бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансов документ, договор или споразумение. През седмицата ще успеете да реализирате задачите си, така както сте ги планирали в ежедневния си график.

Везни

През седмицата от 24 до 30 януари ще имате благоприятно време за покупки на вещи за дома, за получаване на материална придобивка или печалба. Седмицата вещае интересни събития свързани с пътуване или ще получите неочаквана новина. През тези седем дни ще имате емоционален телефонен разговор с човек от друго населено място или държава. През тази седмица ще се ангажирате със семейно или приятелско събиране в домашна обстановка. През тези седем дни ще имате повече ангажименти със семейството си. За съжаление, не винаги ще можете да разчитате на помощ и разбиране и понякога ще ви се налага да се натоварвате с повече отговорности. Седмицата носи положителни емоции и събития свързани с момиче или с жена.

Скорпион

През седмицата от 24 до 30 януари ще имате възможност да се възползвате от нови финансови или бизнес възможности, които ще възникнат благодарение на вече създадени контакти и отношения. Добро развитие ще имат ваши отношения с хора, с които живеете или работите заедно. През тези седем дни може да ви натовари психически и донякъде финансово един неприключен ангажимент свързан с пари. Възможно е това ще има връзка с хора или компания от друго населено място (държава).
През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от работа, чрез семейните си връзки и др. Семейните представители на този зодиакален знак ще се изправят пред нови проблеми свързани събития от миналото. Причината за това може да бъде един необмислен и обиден коментар или конфликт, който ще излезе извън границите контрол.

Стрелец

През седмицата от 24 до 30 януари ще създадете неочаквани познанства или професионални контакти с хора от близо и далеч. Тяхното развитие тепърва предстои в положителна за вас посока. През седмицата ще възникне неочаквана необходимост да купите подарък на някой, който има личен празник като: рожден ден, имен ден, юбилей, раждане на бебе и други. Възможно е вие да получите неочакван подарък, като затова не е задължително да има повод. През седмицата благоприятно влияние върху делата ви ще изиграе човек, който най-вероятно ще бъде роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Неговата намеса в личните ви или професионални дела ще открие нови хоризонти и възможности за развитието ви.

Козирог

През седмицата от 24 до 30 януари ще имате благоприятно време за разговори свързани с финансовите дела на семейството и на кръга ви от близки роднини: родители или деца. От вас ще се изиска да вземете решения с много разум и практичност, да не избързвате в заключенията си за едно или друго събитие, предложения и др. През седмицата може да възникне необходимост за едно по-сериозно обгрижване здравето на мъж от семейството ви, чиито здравословен проблем или вече е възникнал, или е свързан с хронично заболяване. През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени отношенията ви с хора родени под земни зодиакални знаци, които поради нетърпение или грубост в действия и думи ще предизвикат съответни реакции от ваша страна.

Водолей

През седмицата от 24 до 30 януари ще възникнат нови възможности за стабилизиране на финансовото ви положение. Разбира се, нищо няма да се случи ако не вложите определени усилия, или ако нямате подкрепата на хората около вас: роднини, приятели или колеги. Тази седмица ще се запомни с неочаквани новини за дома ви свързани със семейни или лични финансови ресурси, с получаването на пари, които може да са благодарение на друг член на вашето семейство. През тази седмица събитие или новина ще ви върне към стара любов или минали преживявания в настоящата ви любовна връзка.

Риби

През седмицата от 24 до 30 януари ще получите интересна информация свързана с предишна или настояща работа (бизнес), която ще ви осветли за събития, които са ви създали несигурност, интриги, нелоялност между колеги или клиенти и други. Като цяло информацията, която ще получите през седмицата, по-скоро ще ви осветли за събития, които са били загадка за вас, или за които сте имали някакви съмнения и подозрения. През тази седмица ще възникне много неприятен конфликт в дома ви, който трябва още в самото начало да бъде потушен, преди да се разрасне в една голяма и неприятна буря. Участието или намесата на хора родени огнени зодиакални знаци, само ще влоши създалата се ситуация. През седмицата внимание ще изискат финансовите ви дела и най-вече правилното разпределение на разходите ви.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top