• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп

54 прегледа

Овен

Марс в Козирог ви прави по-внимателни, по-прагматични и ви позволява да изразите напълно потенциала си. Така че можете да се стремите към нови височини и да ги достигнете. Можете да очаквате да пожънете плодовете на усилията си. Пропускате малко дипломацията. Вие сте във форма и в добро настроение, но обърнете внимание на външния си вид. Отделете време да се насладите на силните усещания, които ще изпитате. Инстинктивно ще можете да привлечете късмета към себе си.

Телец

Марс в Козирог ви кара да структурирате идеите си и работите усилено. Изглежда нищо не може да ви накара да се отклоните от траекторията си. Каквато и да е ситуацията, ще стоите твърдо на позициите си и изобщо няма да сте готови да направите ни най-малката отстъпка. В любовта ще проявите малко студенина. Всъщност, изобщо не се стремите да внесете дори малко фантазия във връзката си. Вашето отношение ще накара партньора ви да мисли, че започвате да губите интерес.

Близнаци

Нищо не убягва от вашия поглед и сте в състояние бързо да разрешите всеки проблем. Изключително сте задълбочени и прагматични в професионалната сфера, сега е моментът да се възползвате, за да продължите напред, да заложите на себе си и вашите умения. Няма нищо забавно в сферата на отношенията. Всъщност вие проявявате крайно недоверие, което не ви позволява да се доближавате лесно до другите. Не оставяйте вратата отворена за безсмислени недоразумения!

Рак

С преминаването на Марс през Козирог вие не се страхувате от нищо и от никого. Изпитвате сигурност, която може да ви помогне да преодолеете всички препятствия и възможни трудности. Най-накрая сте готови да заявите себе си, да покажете, че присъствате, и да изразите своите идеи и проекти. Разбира се, че няма да се поколебаете да запретнете ръкави, за да поемете своите отговорности нито на работното място, нито у дома! Вие сте твърде отговорни. Да бъдете твърде щедри може да доведе до някои необмислени разходи, не прекалявайте.

Лъв 

С преминаването на Марс през Козирог вие подреждате идеите си с по-голяма обективност и действате спокойно и обмислено. Стоите здраво на земята. Способни сте да разрешите всеки проблем и имате силата да предприемете, да инвестирате в амбициозен проект, предизвиквайки себе си да предприемете нови инициативи. В любовта или в семейството вие поемате своите отговорности и внасяте мир във вашия оазис. Не се поддавайте на гастрономически удоволствия.

Дева

Преминаването на Марс през Козирог ви прави по-рационални, по-ясни и по-организирани. Така че, вие се възползвате от възможността да планирате графика си, работите усилено, за да инвестирате и да получите средства за постигане на целите си. С това влияние имате вяра в амбициите си и не ви липсва голямо самочувствие. В любовта, вместо да се тревожите за дреболии, които не си струват, бъдете възприемчиви към човека до себе си и задълбочете връзката си!

Везни

Определено сте в добра форма и енергийните ви нива са стабилни. Вашият оптимизъм ще спечели възхищението на хората около вас. Ще трябва да завършите някаква работа, преди най-накрая да се почувствате свободни. Възможно е да има някакво напрежение или дори някакъв конфликт у дома. Бъдете толерантни, докато отшуми всичко. Борбата за власт не е вашата силна страна. Добро време е да научите нещо ново, да отворите ума си.

Скорпион

Вашите потенциални хоризонти се разширяват. Отделете време за размисъл. Имате възможност да преследвате нови цели, да срещнете нови хора. Атмосферата е много конструктивна и ви насърчава да поемете инициативата и ще срещнете само разбиране, обич и доброта. Интуицията ви е много силна и ви води в правилната посока. Марс стимулира любовния ви живот! Научете се да се наслаждавате на добрите и хубави неща в умерени количества, без да прекалявате.

Стрелец 

Марс в Козирог потиска ентусиазма ви, налага ограничения и ви приканва да проявите повече разсъждения, здрав разум и организираност. Това е чудесно време да разширите бизнес плановете си, да им придадете последователност и да помислите за начини да обърнете ситуациите във ваша полза. Времето да постигнете нещо е сега или никога…Можете да инвестирате усилия и да вярвате в шансовете си да постигнете успех. Удоволствията от живота ще оцветят тази спокойна и приятна седмица.

Козирог

Марс се движи през вашия знак и носи амбиция, постоянство, борбеност и издръжливост. Ще бъдете динамични и ефективни в преследването на целите си. Този транзит помага за постигане им и ви позволява да решавате проблеми, да прилагате нови проекти на практика и засилва самочувствието ви. Възползвайте се, докато имате подкрепата му. Усещането за реалност доминира и вашите решения ще бъдат разумни. Вашата нужда от независимост и свобода ви кара да се бунтувате срещу всяка власт.

Водолей

Имате чувството, че сте заклещени или нещо възпрепятства импулсите ви. Ще запретнете ръкави със смелост и оптимизъм, за да продължите напред. Настроението ще бъде стабилно, стига да е добро. Не преследвайте конфликти, инатът ще ви накара да изпаднете в задънени ситуации. Ще се изкушите да избягате от рутината, като се обърнете към по-романтични места. „Да живееш само за момента!“ ще бъде вашето мото!

Риби

Марс ви насърчава да вярвате повече в себе си, да започнете проект, да стартирате идея, да подчертаете творческия си потенциал и да инвестирате 100% в работата си. Дойде моментът да се организирате и да направите нещо солидно и ефективно. Каквато и да е сферата ви на действие, имате всички карти в ръцете си, за да постигнете целите си. Ваш ред е да играете, ще спечелите! Именно в домашната тишина ще се почувствате най-спокойно.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top