• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп

94 прегледа

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ – 05 ДЕКЕМВРИ

Какво да очаква всяка една от зоодите за тази седмица:

Овен
През тази седмица ще проявявате нетърпимост към всякаква несправедливост и ще бъдете готови да воювате за онова, което според вас е правилно. Ако шефът ви или друг човек се опитва да ви наставлява и да ви заповядва, това сериозно ще ви подразни. Ще бъдете доста напористи и с достатъчно енергия ще преследвате целите си. Периодът е подходящ за нови начинания, а също така, ако пожелаете, да поемете по напълно нова посока.

Телец
През тази седмица във всекидневието ви ще намерят място и приятните изживявания, и изнервящите ви моменти, в които трудно ще контролирате случващото се. Периодът е много благоприятен за тези от вас, които имат собствен бизнес или са се посветили на някакво съвместно начинание. Вторник и сряда са чудесни дни за вас, особено що се отнася до важните взаимоотношения – лични и делови.

Близнаци
През тази седмица има шанс да постигнете успехи, ако преодолеете склонността си да се колебаете. Не мислете чак толкова много дали едно нещо е или не е правилно, защото накрая може да не свършите нищо. Слушайте вътрешния си глас и ако той ви казва, че дадено начинание ви е на сърце и би ви донесло удовлетворение, насочете енергията си в тази посока и действайте.

Рак
Ако напоследък сте затънали в грижи и проблеми, открийте как да отделяте повече време за почивка. Може също така да се научите и как да релаксирате – потърсете информация в интернет или прочетете литература по въпроса. Периодът е много подходящ да внесете промени в начина си на живот и на хранене, така че да живеете по-здравословно и да сте по-здрави.

Лъв
Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, защото ще получите шанс да се измъкнете от сивото всекидневие и да се разнообразите по някакъв начин. Ще имате поводи за забавления – може да ви поканят на някакво интересно събитие, да празнувате с близки хора или просто настроението ви да се подобри. Някои от вас ще се чувстват вдъхновени, защото ще започнат да учат нещо ново, ще пътуват в чужбина или ще им хрумне нова идея.

Дева
През тази седмица ще трябва да отделите повече време за планиране, а също така да структурирате ангажиментите си и да въведете ред там, където има нужда от това. Вниманието на много от вас ще бъде насочено към осъществяване на личните ви желания, които са по-скоро свързани с дома, семейството и децата, отколкото с работата и професионалната реализация.

Везни
През тази седмица може да се наложи да влезете в ролята на умиротворители. Около вас – на работа или вкъщи – ще бъде напечено, а вие, тъй като вие не се чувствате добре във враждебна атмосфера, ще направите каквото е нужно, за да се постигне разбирателство. Няма да бъде лесно, но с известни усилия може и да успеете. Все пак внимавайте да не се набутвате между шамарите и да влизате в битка, която не е ваша.

Скорпион
През тази седмица има голям шанс да използвате своите вътрешни сили и заложби, за да постигнете това, което искате. Думата „страст“ е ключова за вашия знак, а през следващите дни имате за задача да отключите тази страст и да я насочите към нещо полезно и важно за вас – лична или професионална цел. Освен това ще имате подкрепа и от съдбата – ще привличате по-лесно желаното, ще се чувствате добре в кожата си, а хората ще ви съдействат.

Стрелец
Тази седмица е своеобразно ново начало за вас. До средата на периода е подходящо да довършите всичко старо и да се освободите от онова, което по някакъв начин ви затормозява или смятате, че не ви е необходимо. Оставете миналото зад гърба си, разчистете дома си от непотребни вещи и направете планове за бъдещето. Колкото по-надалече в бъдещето гледате през следващите дни, толкова по-ясна ще ви бъде посоката.

Козирог
През първата половина на тази седмица няма да бъдете особено активни и вероятно ще предпочитате по-спокойните занимания. Ако усетите, че имате по-голяма нужда от сън и почивка, послушайте тялото си и си ги осигурете. През първите три дни довършете изостанали задачи, които просто ви се иска да ви се махнат от главата. Отложете за края на седмицата, дори за следващата седмица онези ангажименти, за които ви е нужен повече ентусиазъм.

Водолей
Тази седмица ще бъде вълнуваща за вас, защото ще ви даде възможност да проявите качества, които са много характерни за вашата природа – стремеж към независимост и нестандартно мислене. През следващите дни ще има шанс да блеснете с нови идеи и да срещнете интересни хора, с които ще работите чудесно в екип или които ще споделят вижданията ви за живота.

Риби
През тази седмица пред вас ще се открие шанс да внесете повече близост в отношенията си с околните, а в работата – повече страст и вдъхновение. Ако имате хоби или работата ви е творческа, тогава сте късметлии, защото ще успеете да разгърнете фантазията си и да се насладите на постигнатото. Вие като цяло не обичате конфронтацията, но за съжаление в следващите дни тя може да ви преследва неудържимо.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top