• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Хороскоп за седмицата

Хороскоп за седмицата

128 прегледа

Овен

През тази седмица интуицията ви ще бъде много изострена – при вас тя по начало е силна, но точно сега бихте могли да разчитате на нея особено много, за да взимате правилни решения, и дори да предвиждате бъдещи събития. Така че, ако имате някакво усещане за човек, за ситуация или дори за самите себе си, доверете му се – не е нужно да го обяснявате или да търсите разумни аргументи. Освен това през последните дни на месеца ще бъдете по-креативни – може да ви хрумват интересни идеи, да ви осени прозрение или да се вдъхновите да сътворите нещо.

Телец

През тази седмица ще си спестите някои трудности и изнервящи ситуации, ако се опитате по-малко да критикувате и повече да приемате – както обстоятелствата, така и хората около вас, а също и собствените си действия. Ако поставяте строги критерии и предявявате твърде високи очаквания към любимия човек, към децата си или към колегите си, нищо чудно да се разочаровате или най-малкото – да се изнервите. В работата приключете каквото можете, а каквото не успеете, оставете за седмицата след Новата година – работата няма да избяга.

Близнаци

Предпоследната седмица на годината ще бъде много интересна за вас, защото ще се създаде отлична възможност да погледнете по различен начин на някои ситуации, а този нов поглед пък е чудесна предпоставка за промяна на самите обстоятелства. За да се случи това, първо ще трябва да приемете реалността каквато е. Тоест, ако пред вас се изпречи препятствие в работата или в личните отношения, не си заравяйте главата в пясъка, като скривате, че тази ситуация ви причинява дискомфорт или негативни емоции. Едва след като признаете и приемете истината, ще се открие възможност да я анализирате и да откриете какъв е смисълът за вас – вероятно има някакъв урок, който трябва да научите.

Рак

И през тази седмица за вас ще бъде валидна препоръката да бъдете по-умерени в харченето и да обмисляте внимателно по-големите покупки. Не го ли направите, има риск сами да си създадете финансови трудности. Бъдете внимателни най-вече през първите два-три дни на седмицата, когато ще проявявате най-голяма склонност да действате прибързано и ще искате да притежавате първото нещо, което ви хареса. В по-общ план през следващите дни събитията ще ви подтикнат да поемете отговорност за някои обстоятелства в живота си, които вероятно не ви се нравят. Ако на дневен ред излезе проблем, който отново и отново се явява пред вас, обърнете му внимание – може би звездите ви подсказват, че правите нещо не както трябва, че трябва да коригирате стратегията си за действие или изцяло да смените посоката в определена житейска област.

Лъв

През тази седмица не се ядосвайте, ако нещата не се случват както ви се иска или ако не сте достатъчно ефективни – звездните влияния ви подтикват да забавите темпото и да обръщате внимание на важните неща. Интересното обаче е, че ще останете напълно удовлетворени, ако решите да действате в полза на другите, например да подадете ръка на приятел, изпаднал в трудност, или да подпомогнете някаква кауза. Вероятно ще усетите, че точно в духа на празниците изпитвате желание да правите добро и ще проявявате състрадание както към най-близките си, така и към познати, и дори към хора, които не познавате. Очертават се много благоприятни дни за вас – няма да ви свърта на едно място и ще искате да направите нещо вълнуващо и интересно.

Дева

През тази седмица думичката „отговорност” ще бъде ключова при всички, но за разлика от други хора, които ще трябва да поемат задълженията си, при вас препоръката е по-скоро да не се натоварвате прекалено и да оставите някои задачи и ангажименти за другите. Вие сте сериозни хора, които държите да свършите всичко както трябва и в срок, но, ако сте се нагърбили с твърде много задачи или се стараете да свършите и чуждата работа, нищо чудно през следващите дни да се почувствате изморени, изнервени, и дори използвани. Няма за какво да се сърдите на другите, защото те не са ви виновни – просто спрете да се нагърбвате с много задачи, преразгледайте критериите, които прилагате спрямо себе си, и преценете кое е важното, а кое не е особено значимо и точно сега е възможно да остане на заден план.

Везни

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето с неизяснени взаимоотношения или с въпроси, свързани с нещо недовършено. Във ваша полза е да не подхождате лекомислено и да сторите каквото се налага. Може отговорностите да ви дойдат малко в повече, да трябва да полагате големи усилия или да проявявате търпение, а също така и да направите нещо, което не ви е особено приятно, но това не бива да ви спира – ако искате всичко да става по лесния начин, едва ли има трайно решение. Финансовите въпроси ще излязат на дневен ред през тази седмица, като препоръката е, ако имате някакви задължения, да направите каквото е по силите ви и да ги платите.

Скорпион

През тази седмица е възможно да се разбирате по-трудно с околните – особено с хора, с които сте свързани емоционално. Има вероятност да се почувствате изолирани, разочаровани или обидени. Дори да е така обаче, препоръката към вас е да обвинявате другите и да не изпадате в самосъжаление, а да помислите дали и вие не носите отговорност за това положение на нещата. Няма как вие да сте сърдечни, а светът да ви отвръща със студенина – явно има нещо, което предизвиква това отношение. Ако пък не се разбирате с човека до себе си или с член на семейството, от вас зависи да направите нещо, за да се изясните и да намерите компромисно решение. Така че вижте какво е реалното положение и, в случай че не ви харесва, помислете как да подходите, за да го коригирате.

Стрелец

Тази седмица ще бъде много благоприятна за срещи, общуване и събирания – както с близки хора и приятели, така и в по-широк кръг. Прекарвайте повече време сред хора – ще ви се отрази добре, и не се налагайте на околните – така всичко ще върви по-леко и без излишни конфликти. В романтичен план ви очакват приятни изненади – ако не сте обвързани, може някой да ви привлече; ако пък имате партньор, ще получавате по-голямо внимание от него. Последното обаче ще важи, само ако човекът до вас не ви ограничава и ви дава възможност да бъдете такива каквито сте. В случай че е ревнив или не ви дава правото да имате свои лично време и интереси, или пък вие проявявате такова поведение, тогава не се учудвайте, че в любовта не ви върви и срещате трудности.

Козирог

Тази седмица ще започне чудесно за вас – ще бъдете в добро настроение, тъй като желанията ви ще бъдат изпълнявани, независимо дали става дума за очакванията ви за подаръци, финансови бонуси или за нещо нематериално като например постигането на хармония с любимите хора. На каквото и да сте се надявали, има голяма вероятност да го получите и това да стане причина да се почувствате добре. Тези от вас, които имате някакво хоби или творите, през тази седмица отделете повече време за любимото си занимание. Ако го направите, ще ви завладее вдъхновение и ще изпитате истинска наслада от работата.

Водолей

В предпоследната седмица на годината се подгответе за изненади и неочаквани обрати. Възможно е нещо изведнъж да се обърка или друго, което се е объркало –само да се нареди и да намерите търсеното решение. Не е изключено дори да получите примамливо предложение, което ще имате възможност да обмислите по празниците. Каквото и да се случва, трудно ще успявате да предвидите развоя на събитията, така че по-добре се откажете и оставете съдбата да ви изненада. Освен това се настройте позитивно към случващото се – ако нещо се промени, ще бъде за добро, дори подтикът към промяна да не излиза от вас, а да е дошъл от друг човек.

Риби

През тази седмица ще проявявате по-голяма склонност да се отдавате на размишления и анализи, като причината за това вероятно ще бъде някакъв проблем в личния или в служебния ви живот. Може да задълбаете в него така както не сте правили досега, да си дадете сметка как се е стигнало дотук, и дори да откриете някои свои грешки. Макар че е нормално да съжалявате за нещо, извършено преди, няма как да върнете миналото, така че не прекалявайте. Ще имате възможност обаче да се поучите от грешките си и евентуално да коригирате поведението си. Недейте да се фиксирате върху хората, да ги обвинявате или да се опитвате да ги променяте – това ще бъде загуба на време и енергия.

 

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top