• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Хороскоп за седмицата

Хороскоп за седмицата

124 прегледа

Овен
Макар тази седмица да е на прага на празниците и предколедната треска да ви е обзела, на много от вас ще ви е трудно да се измъкнете от работното всекидневие и да се настроите на вълна за почивка и забавления. Причините може да са различни – ще имате доста задачи, които трябва да приключите; или ще чертаете планове за бъдещото си развитие. През първия ден от седмицата бъдете по-внимателни при общуването си с шефове и висшестоящи, тъй като има риск да кръстосате шпаги в словесен двубой.

Телец
Очаква ви една хармонична седмица, в която ще липсват причини да се притеснявате или да полагате кой знае какви усилия. Ще се чувствате спокойни и трудно някой ще успее да ви разклати. Понеделник и вторник ще са чудесни дни за вас – ще реализирате плановете си и ще смогнете с онова, което сте замислили да свършите. Моментът е много подходящ да се погрижите за външния си вид и да се поглезите по някакъв начин.

Близнаци
Не се притеснявайте, ако в началото на тази седмица настроението ви за празнуване не е кой знае колко добро или сте по-отпаднали и не ви достига енергия. Погрижете се за себе си така, че да се почувствате по-добре и тялом, и духом: ограничете усилията си само до изпълнението най-належащите задачи на работа и вкъщи. От сряда нататък вероятно ще усетите прилив на сили, ще ви се иска да общувате повече и да споделяте онова, което ви вълнува. Не е изключено през тази седмица да научите нещо, за което досега не сте знаели.

Рак
През тази седмица настроението ви ще се определя от това как се разбирате с хората около себе си – най-вече с партньора/партньорката си. Седмицата ще е изпълнена с емоции, особено втората й половина, когато са възможни неочаквани обрати, внезапни прозрения или изненадващи разкрития. Ще анализирате важни за вас лични и делови взаимоотношения и ще успеете да вземете решение как да се развият.

Лъв
През тази седмица ще е трудно някой човек или определено събитие да наруши хармонията в душата ви, особено ако сте заобиколени от хора, които ви обичат и ви карат да се чувствате комфортно. Доброто ви настроение ще се предаде и на околните – всичко сочи, че ви очакват чудесни дни, изпълнени с приятни разговори и забавления. Ако обаче имате някакви проблеми в службата или сте в процес на търсене на работа, болният въпрос може да излезе на преден план и да занимава активно мислите ви. Дори да е така, опитайте се да не губите доброто си настроение и да не се поддавате на притеснения.

Дева
Очаква ви чудесна седмица, в която с лекота ще свършите всичките си задачи и ще се подготвите за предстоящите празници. Седемте дни ще са интересни, тъй като няма да липсват възможности да пътувате и да се забавлявате. Понеделник и вторник ще са особено благоприятни дни за вас – ще сте доста продуктивни и лесно ще реализирате целите си. Ако имате по-важни задачи, изпълнете ги в рамките на тези два дни, тъй като в сряда и в четвъртък ще ви е по-трудно да се концентрирате.

Везни
Макар тази седмица да е предпразнична, не е изключено през нея да се случат важни събития, свързани с професионалния ви живот. Възможно е да приключите проект, върху който сте работили доста време; или най-накрая да се изясни или разреши някаква ситуация в службата. Темата за финансите също ще ви вълнува сериозно, но повечето от вас няма за какво толкова да се притеснявате. Напротив, има добри шансове за добре свършената работа да получите висока оценка, която да има и парично изражение.

Скорпион
През тази седмица няма да разполагате с много време да се уединявате и да избирате за себе си спокойни занимания. Възможно е да трябва да подготвите и да осъществите пътуване; или социалните ви ангажименти да се окажат повече, отколкото сте имали в предишни години по Коледа. Самите вие ще изпитвате желание да общувате, да споделяте и ще се чувствате добре, когато сте в компания. През следващите дни забравете за притесненията, подозренията и битките. Има шанс да спечелите хората около себе си, просто като им покажете своята по-нежна страна и отворите сърцето си за тях.

Стрелец
Тази седмица ще е благоприятна за вас както в служебен и във финансов план, така що се отнася до настроението ви и цялостната ви нагласа. Разговорите, които ще водите, и събиранията, на които ще присъствате, ще ви действат стимулиращо. Макар много от вас вече да сте се настроили на празнична вълна, имайте предвид, че следващите дни са чудесни за делови срещи, за учене и преподаване, а също и за всякакви дейности, свързани с обмен на информация.

Козирог
През тази седмица предизвикателството пред вас ще е да съхраните хармонията във важните за вас взаимоотношения. Може би поведението на партньора/партньорката няма да ви допада особено или двамата ще сте на различно мнение по някакъв въпрос. Макар ситуацията да ви се струва трудна или направо дразнеща, тя е вашият шанс да проявите гъвкавост и да се опитате да разберете мотивите на другия човек, да решите кой от вас двамата е прав.

Водолей
През тази седмица мислите и енергията ви ще са насочени към другите хора. Ще искате да им помагате и да ги карате да се чувстват добре. Вероятно ще имате и поводи да изслушвате чужди проблеми и да проявите състрадание. В понеделник и вторник бъдете по-предпазливи и не се доверявайте прекалено на хора, които не познавате. Възможно е на работното ви място да се разрази конфликт, породен от интриги и борби за надмощие.

Риби
През тази седмица ще се чувствате добре, защото ще успеете да се насладите на душевно спокойствие и на хармония в отношенията – неща, които цените и от които се нуждаете. Седмицата ще е особено благоприятна както за любовния ви живот, така и за приятелските отношения, които при много от вас ще излязат на преден план. Най-доброто, което бихте могли да направите, е да си организирате пътуване в приятелска компания или да пътешествате с любимия човек.

 

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top