• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Четири приказни места на нашето Черноморие, които ще стоплят сърцата ви в студените дни

Четири приказни места на нашето Черноморие, които ще стоплят сърцата ви в студените дни

97 прегледа

Със сигурност по-голямата част от вас предпочитат топлите дни през лятото, когато всичко е по-цветно, по-динамично и най-вече по-приятно. Не само заради горещите дълги и слънчеви дни, а най-вече заради магията на морето.
Несравнимо е чувството да се прибереш след дълъг ден прекаран на плажа, където си събрал слънчевите лъчи по кожата и в сърцето си. Макар и да се чувстваш изморен, всъщност си зареден със слънчева енергия, която може да те държи буден през цялата нощ.
Въпреки, че лятото е доста далеч, ето някои приказни снимки на плажове по нашето Черноморие, които с носталгия ще ви върнат в топлите дни и ще ви заредят с позитивна енергия за предстоящите студени седмици.

Плаж №1 се намира недалеч от Варна и е за любителите на ранното ставане, тъй като тук слънцето залязва по-рано и пясъчната част оства в сянка.

 

Плаж №2 се намира само на 12км. от Варна и е за тези от вас, които обичат детствените места, но същевременно не могат и без „капанчетата“ по плажната алея. Макар и да не изобилства от рибни ресторантчета, недалеч от този плаж има заведения, до които можете да стигнете пеша и да хапнете прясна рибка ако сте огладнели след дългия прекаран ден под слънцето.

 

Плаж №3 е за приключенците сред вас, които обичат къмпингуването и по-дивите места. Достигането до това място е трудно и наоколо няма ресторанти. Плажната ивица е изядена и повечето места са с камъни. Което благоприятства тези сред вас, които умеят да се гмуркат и изучават морския свят.

Но разбира се, зимата не е за пренебрегване, тъй като предстоят едни от най-топлите празници, които събират цялото семейство. Няма нищо по-хубаво от семейните вечери и споделените мигове. А морето ще почака, до тогава можем само да се наслаждаваме на неговата красота от снимките.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top