• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Най-красивите анимационни филмчета, които да гледате с вашето дете

Най-красивите анимационни филмчета, които да гледате с вашето дете

86 прегледа

Добрите анимационни филми са много популярни, както при деца, така и при възрастни. Това не е изненадващо, тъй като някои анимационни филми пресъздават приказни светове и показват едни по-добри и по-интереснин светове, отколкото игралните филми, освен това те предлагат един много необичаен и прекрасен свят за нас. Учат ни на наистина важноте неща в живота и ни дават много ценни уроци. Ето и една класация с прекрасни детски филмчета, от които можем да научим много докато се наслаждаваме на магически сюжети:

„За душата“:  Кое ви прави това, което СТЕ? Новата пълнометражна анимация на Pixar Animation Studios ни запознава с Джо Гарднър, гимназиален учител по музика, който получава шанса да свири в най-добрия джаз клуб в града. Една малка грешна стъпка обаче го пренася от улиците на Ню Йорк до „Великото някога“ – фантастично място, където новите души се сдобиват със своята индивидуалност, странности и интереси, преди да отидат на Земята.

„Тайната на Коко“: Въпреки забраната за музиката, наложена от дълги години в семейството му, Мигел мечтае да стане прочут музикант като идола си Ернесто де ла Крус. В отчаянието си да покаже своя талант, по странно стечение на обстоятелствата, Мигел се озовава в пъстрата и невероятна Земя на Mъртвите. По пътя той се запознава с чаровния мошеник Ектор, който му помага да разкрие тайните на семейството си.

„Лятното приключение на Лука“: Лука, на Дисни и Пиксар, е история за порастването на едно момче, което преживява незабравимо лято в морско градче на Италианската Ривиера. Лука и приятелят му Алберто се хвърлят в приключения, но забавата е помрачена от мрачната им тайна: те са морски чудовища от друг свят – на морските дълбини.

„Енканто“: Магията на Енканто е благословила всички деца в невероятното семейство Мадригал с уникални дарби. Всички деца, освен едно – 15-годишната Мирабел. Макар и лишена от специални способности, Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва, и копнее за нещо повече в живота. И когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top