• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
2022 г. ще има няколко опасни дни: Ето за какво да внимавате

2022 г. ще има няколко опасни дни: Ето за какво да внимавате

102 прегледа

Ако искаме да се чувстваме добре през цялата година, то трябва да запомним много добре някои дати и да сме подготвени за тях. Това са само няколко дни от годината, но ако не действаме разумно и не бъдем предвидливи, е възможно да изгубим всичко, за което сме се трудили усърдно, пише edna.bg.

Ето и кои са опасните дни през 2022 г.:

Затъмнения

На 30 април и 25 октомври ни очакват две слънчеви затъмнения – и двете ще бъдат частични. На 16 май и 8 ноември ще има две лунни затъмнения, като и двете ще бъдат пълни. Лунните затъмнения ще бъдат по-опасни от слънчевите. Всичко, което трябва да знаете за тези дни като цяло е, че те са изключително неблагоприятни и много опасни. Това са непредвидими дни, в които трябва да планирате нещата възможно най-внимателно и в никакъв случай да не рискувате.

Петък 13-и

Тази година петък 13 ще бъде само през май. За да не бъдете застигнати в този ден от трудности и проблеми в живота, важно е да не казвате на никого за плановете си и да пресичате пътя на опасни хора възможно най-рядко. Експертите по биоенергетиката съветват на 13 май да не се карате с близки, тъй като дори малък конфликт може да се превърне в огромен проблем.

Ретроградни планети

Меркурий ще започне да се движи в обратна посока на 14 януари, 10 май, 10 септември, 29 декември. По-добре е да не правите скъпи покупки в тези дни. Венера няма да започне ретроградно движение нито веднъж през 2022 г. В началото на годината ще се движи в обратна посока, но в края на януари ще стане директна. Марс ще стане ретрограден едва на 30 октомври. Ще бъде опасен ден, в който хората ще са склонни да извършват необмислени действия и да проявяват неоправдана агресия.

Юпитер ще стане ретрограден на 28 юли. Това ще бъде денят, в който хората могат внезапно да загубят оптимизъм, мотивация и вяра в себе си. Сатурн ще започне да се движи в обратна посока на 5 юни. На този ден е по-добре да не планирате нищо за бъдещето, като се съсредоточите върху текущите си дела. Уран ще стане ретрограден на 24 август. Това ще е ден на измама, нечестност, тайни. Пазете се от измамници.

Нептун става ретрограден на 28 юни. Това ще сложи край на формирането на нормални отношения между хората. В този ден ще има много кавги и конфликти, които ще възникват от нищото. Плутон ще стане ретрограден на 29 април. Това ще бъде опасен ден за започване на нов бизнес и по-активна дейност. По-добре да го посветите на релаксация и тихи дела.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top