• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
6 зодии, които често изпадат в нервни кризи и са емоционално нестабилни

6 зодии, които често изпадат в нервни кризи и са емоционално нестабилни

46 прегледа

Овен

Импулсивността на Овена се обяснява с влиянието на планетата Марс. Тази планета е огнена, бърза, войнствена. Това придава на Овен същия темперамент и импулсивност. Овенът знае как да се справи с възникнал проблем, но и е убеден, че няма по-добър подход от неговия, а това понякога му пречи, предаде Дарик.

Близнаци

Енергията на Близнаците е нестабилна заради планетата Меркурий, която ги управлява. Заради Меркурий представителите на този знак бързо губят вниманието и постоянството си, разпилявайки се върху всичко, което ги интересува. Ако не се преборят с това, може да изпаднат в депресия и нервни кризи.

Рак

Ракът се управлява от Луната. Това обяснява нервността и чувствителността на представителите на тази зодия. Астрологът отбеляза, че Луната е най-нестабилната, променлива и капризна планета. Представителите на този знак приемат нещата по-навътре от останалите и дълго помнят обидите и критиките.

Везни

Везните страдат от нерешителност, поради което имат неврози, основани на противоречията. Широкова обяснява това с факта, че управителят на знака е астероидът Хирон. Но липсата на равновесие прави Везните емоционално нестабилни.

Скорпион

Когато са наранени, емоционалното им състояние се влошава. Те са интензивни хора, които също могат да усещат нещата много дълбоко. И искат същото ниво на честност от близките си.

Риби

Представителите на знака Риби са най-чувствителни към външни вибрации. Те са настроени както към близката среда, така и към далечната, включително и космическите ритми. Прекарват всичко през себе си. Рибите са интуитивни, чувствителни и мечтателни хора, констатира астрологът.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top