• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
БДЖ с допълнителни вагони за Великден

БДЖ с допълнителни вагони за Великден

53 прегледа

Във връзка с предстоящите великденски празници и увеличения брой на пътниците в почивните дни БДЖ ще осигури над 10 400 допълнителни места. За целта ще бъдат увеличени с допълнителни вагони съставите на влакове, които пътуват по основните направления в страната, съобщават от „БДЖ – пътнически превози“.
В периода 20-27 повече места ще има във влаковете от и за София от Варна, Бургас, Плевен, Горна Оряховица, Видин, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Кулата и Свиленград.

С повече места ще пътуват и влаковете по линиите:

– Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна;

– Варна-Враца-Варна;

– Пловдив-Горна Оряховица-Пловдив;

– Пловдив-Варна-Пловдив.

Билети може да закупите предварително със запазено място за всички бързи влакове. Обичайният срок за предварителната продажба на билети за седящи места в билетните каси е 5 дни, но БДЖ има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди.

Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътуване и онлайн, като системата позволява 30 дневна предварителна продажба. При закупуване на билети за отиване и връщане, пътниците могат да ползват от 10 % до 20 % намаление от редовната цена.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top