• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
На 14 април ще обработват за кърлежи в Овча купел и Горна баня

На 14 април ще обработват за кърлежи в Овча купел и Горна баня

132 прегледа

Започна обработката на парковете в София срещу кърлежи. Както всяка година, така и тази, фирмата изпълнител работи по утвърден график за извършване на дезакаризационна обработка на парковете в столицата.

По график първи, на 7 април, бяха обработени  Южен парк II и III част и градината „Славейкови дъбове“. На 8 април са обработени Централна гара и бул. „Мария Луиза“, Двореца на децата, парк „Св. Никола“, градината „Св. Троица“, парк „Лебеда“ и Западния парк, пл. „Руски паметник“ и пл. „Лъвов мост“.
Днес бяха обработени парковете „Възраждане“, „Здраве“, „Хиподрума“, градината при „ГУСВ“, Северния парк и парк „Надежда“, както и градините „Буката“, църквата „Св. Георги“, „Сухо езеро“, пл. „Ручей“ и градината срещу Пирогов.

На 13 април, сряда, до 10,00 ч. ще бъдат обработени Градината на пл. „Папа Йоан Павел II“, градина „Чени връх“, „Св.Мина“ (Лозенец-Кръста) и „Баня Лозенец“, пл. „Журналист“, Южен парк I част – НДК, градинката пред 22 СОУ и бул. „П Славейков“, зелената площ на бул. „Витоша“ към паметника на Ив. Вазов .

На 14 април ще се работи в района на Околовръстното шосе пред резиденция Бояна, в парковете „Горна баня“ и „Овча купел“, пл. „Знаме на мира“ на бул. „Пушкин“ както и в градината на колелото на тм.№5 в Княжево. Подробният график за всички райони, в които ще се пръска срещу кърлежи може да се види на страницата на Столична община, Дирекция „Зелена система“.

 

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top