• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Почистването в столицата продължава

Почистването в столицата продължава

79 прегледа

Продължава интензивното почистване на пътищата в столицата. От вчера вечерта порадиобилния снеговалеж не спират обработките на улиците и пътищата със смеси срещу заледяване.

Към 5,30 часа са обработени улици и булеварди, по които се движи градския транспорт, стръмни пътни участъци, мостови съоръжения, както и общинската пътна мрежа, Южната дъга на Околовръстен път и „Самоковско шосе“. На терен работят 128 снегопочистващи машини.
Продължават обработките по основни и някои вътрешно-квартални улици в райони като „Кремиковци“, „Връбница“, „Подуяне“, Слатина“,„Лозенец“, „Овча купел“, „Студентски“, “Красно село“. Към момента градският транспорт се движи навсякъде по обичайните си маршрути без проблем, уверяват от Столична община.
Почистват се също пешеходни подлези, метростанции и спирките на градския транспорт. В Природен парк „Витоша“ се извършва опесъчаване и почистване на сняг по планинските пътища: „Драгалевци – Алеко“ и „Бояна – Златните мостове“.В Природен парк „Витоша“ се извършва опесъчаване и почистване на сняг по планинските пътища: „Драгалевци – Алеко“ и „Бояна – Златните мостове“.
Напомня се на шофзорите да карат внимателно и търпеливо със съобразена скорост, както и да не се качват на превозни средства, които не са оборудвани за съответната обстановка.

Вече две катастрофи затрудняват пътя София-Варна в района на Великотърносвко, съобщи Нова тв.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top