• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Промени в движението на ул.“Първа българска армия“

Промени в движението на ул.“Първа българска армия“

86 прегледа

Във връзка с основния ремонт на ул. „Първа българска армия“ от бул. „Илиянци“ до моста на река „Суходолска“, се въвежда временна организация на движението в района, съобщават от Столична община.

От 11.05.2022 г. до 31.08.2022 г. /включително/ се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Първа българска армия“ между бул. „Илиянци“ и мост на река „Суходолска“. В този период автобусите от линия № 100 ще се движат по маршрут както следва (в посока кв. „Бенковски“):

-от „Пътностроителна техника“ по действащия маршрут до кръстовище ул. „Първа българска армия“ – ул. „Каменоделска“, наляво по ул. „Каменоделска“, надясно по ул. „Грънчарска“, бул. „История славянобългарска“, надясно по бул. „Илиянци“ и след кръстовището с ул. „Първа българска армия“ по маршрута двупосочно.

Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променения участък на маршрута и на временна спирка с код 6465 „Централен гробищен парк“ на ул. „Градинарска“ на 40 м след кръстовището с ул. „Заводска“ в посока „Пътностроителна техника“.

Разкривава се временна автобусна линия № 202 с маршрут: от автостанция „Орландовци“ надясно по ул. „Първа българска армия“, надясно по ул. „Мара Бунева“, наляво по ул. „Железопътна“, наляво по ул. „Петър Б. Величков“ до временната спирка с код 6324 „Ул. Нешо Бончев“ (крайна и начална), наляво по ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Първа българска армия“, наляво по ул. „Първа българска армия“ до ул. „Кестен“ и наляво по ул. „Кестен“ до автостанция „Орландовци“.

Автобусите ще спират на съществуващите автобусни спирки по маршрута и на временните спирки в посока ул. „Нешо Бончев“:

– с код 6233 „Ул. Ком“ на ул. „Петър Б. Величков“ след ул. „Ком“;

– с код 6324“ „Ул. Нешо Бончев“ – крайна и начална, на ул. „Петър Б. Величков“ преди ул. „Нешо Бончев“.

В посока автостанция „Орландовци“ автобусите ще спират на възстановените автобусни спирки по ул. „Първа българска армия“ както следва:

– с код 2176 „Ул. Снежник“;

– с код 2600 „Ул. Ком“;

– с код 0883 „Кв. Орландовци“.

В посока автостанция „Орландовци“ за линията се закриват спирки:

– временна с код 6325 „Ул. Мелодия“ на ул. „Кирил Пърличев“;

– временна с код 6326 „Ул. Локорска“ на ул. „Кирил Пърличев“;

– с код 0884 „Кв. Орландовци“ на ул. „Мара Бунева“.

Снимка: Google

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top