• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
София с лятно кино за сезона

София с лятно кино за сезона

115 прегледа

Това лято софиянци ще могат да се насладят на български и международни късометражни филми, подсигурени от екипът на Kinematograf.bg. Любителите на този формат ще имат шанса да гледат специално подбрани селекции, както от класически, така и от непоказвани досега заглавия. Филмите са разпределени в 18 прожекции на различни локации из столицата.
Традиционно, Кинематограф – най-голямата медия за късометражно кино в България – ще се постарае да запознае публиката с повече и по-малко известни кинодейци, тяхното творчесто и красотата на късия филм. Това лято обаче събитията ще са представени с допълнителен акцент. Киното, изкуството и културата са за всички и всеки трябва да има достъп до тях. Затова през горещите летни месеци столичани ще имат възможността да се насладят на прожекциите в прохладата на откритото пространство напълно безплатно. Достъпът до събитията ще е свободен, но най-хубавите места ще са ограничени, така че побързайте да разгледате пълната програма на лятното кино в София – kinematograf.bg/programa

А ето и местата с лятно кино в София – парк Студентски, парковете в Младост 2, 3 и 4, Северен Парк, Гьоте-институт, двора на 127 СУ и други, а датите са от Юни до Септември. Лятното кино се осъществява с подкрепата на Столична община, Гьоте-институт България, Район Студентски, Район Младост, Район Витоша и Район Надежда.

Снимка: Кинематограф

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top