• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Стартира лятната стажантска програма на Vivacom зa 2022

Стартира лятната стажантска програма на Vivacom зa 2022

74 прегледа

Над 50 студента ще имат възможност да подпишат тримесечен трудов договор и ще получат възможност да продължават кариерата си във един от големите телекоми Vivacom.  За деветнадесета поредна година лятната стажантска програма на компанята дава възможност за старт в кариерата на студенти от цяла България.

Кандидатите получват възможността за платен тримесечен стаж на трудов договор с конкурентно възнаграждение и пълен пакет социални придобивки в корпоративната среда на телекома. Над 50 позиции в ключови професионални екипи ще бъдат отворени тази година за желаещите да се докоснат до иновативната, високотехнологична и динамична среда на Vivacom. За част от работните места има възможност за хибриден режим – работа от офиса и от вкъщи. Предвиждат се специфични обучения за въвеждане в корпоративния свят, разработване и участие в реални проекти с индивидуален ментор, много инициативи, състезания и забавления.

Всяка година над 40 % от стажантите откриват своето място и продължават кариерното си развитие в компанията. Желаещите да участват в Лятната стажантска програма на Vivacom за 2022 г. ще бъдат разпределени по позиции в съответствие с техния интерес, предпочитания и образование. Кандидатите могат да изпратят CV и мотивационно писмо до 15 май 2022 г. на Лятна стажантска програма 2022

Снимка: Vivacom

 

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top