• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Стартира сезонната подрдъжка на софикйските улици

Стартира сезонната подрдъжка на софикйските улици

86 прегледа

Затоплянето на времето прикани Столична община да започне изпълнението на сезонната поддръжка на уличната мрежа. В рамките на пролетната поддръжка ще бъдат обхванати първостепенни, второстепенни и вътрешноквартални улици. С приоритет е извършването на ремонтите по пътните платна.

“ Започнаха ремонтните дейности на уличната мрежа във районите „Оборище“, „Подуяне“, „Студентки“, „Средец“, „Витоша, „Овча купел“ и „Кремиковци“. Екипите, извършващи ремонти на терен в момента са 17. В следващите дни строителните бригади ще започнат работа и в останалите райони на столицата. Целта е да се отстранят всички повреди, които са генерирани вследствие на есенно-зимния сезон. Съобразяваме работата на екипите с часовете на по-интензивен трафик, така че да не затрудняваме преминаването на превозни средства допълнително“, това увери зам.-кметът по строителството в Столичната община  д-р инж. Ангел Джоргов.

В дейностите за възстановяване на уличните настилки ще бъдат включени, както фрезоване и последващо полагане на  асфалтобетон  в компрометирани участъци, така и пренареждане на павета. Възстановителната кампания от есенно-зимния период по улиците и булевардите в столицата ще продължи до края на месец април.

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top