• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Временна организация на движението в София на 6 май

Временна организация на движението в София на 6 май

94 прегледа

Във връзка с отбелязването на Деня на храбростта и празника на българската армия – 6-ти май, в центъра на София се въвежда временна организация на движението, съобщават от Столична община. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства в определени зони. Изключение ще се прави само за автомобилите на участниците в организацията, както и за тези, които имат „служебен абонамент“ за паркиране.

Ограниченията ще са в сила както следва:

– От 14:00 до 22:00 ч на 5 май на паркинга на моста на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ пред Национален стадион „Васил Левски“.

– От 7:00 ч до приключване на събитието на северозападната дъга на паркинга на пл. „Св. Александър Невски“ – в участъка между ул. „Оборище“ и ул. „11-ти август“ – за озвучителна техника и реаниобил на ВМА;

– От 7:00 ч до приключване на мероприятието на 6 май на пл. „Николай Гяуров”.

Забраняват се престоят, паркирането и влизането на пътни превозни средства, с изключение на колите, осигуряващи мероприятията, както следва:
– от 7:00 часа до 12:30 ча на 6 май ул. „Оборище“ в участъка между ул. „Г. С. Раковски“ и ул. „11-ти август“. Закриват се и базарите за художествени изделия.

– от 11:30 до 12:30 ч на 6 май на ул. „Леге“ в участъка между бул. „Цар Освободител“ и ул. „Съборна“.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за посоченото време.

 

Източник: Столица.bg

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top