• Сайт за новини и обяви от район Овча купел
Засилено полицейско присъствие в София утре заради футболна среща

Засилено полицейско присъствие в София утре заради футболна среща

114 прегледа

Засилено полицейско присъствие ще има в столицата утре, 6 март, заради предстоящата футболна среща между отборите на ПФК „Левски“ и ПФК „ЦСКА-София“, която ще се проведе в 14:00 ч на Национален стадион „Васил Левски“.

Полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред преди, по време и след края на срещата. На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на стадиона ще се извършват щателни проверки на всички посетители. До събитието няма да бъдат допускани лица, с наложена забрана за посещение на спортни мероприятия и лица във видимо нетрезво състояние.

Малолетни лица ще се допускат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Полицаите ще следят за носене на забранени предмети и вещи/огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри. Ангажимент по охраната на спортната среща имат  частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при нужда.

За да бъде избегнато струпване, вратите за посетители ще бъдат отворени в 12.00 ч.

Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.

 

ПУБЛИКУВАЙ
ПУБЛИКУВАЙ
Top