Активни граждани от „Овча купел“ застават зад кандидатурата на Веселин Кръстев за независим общински съветник в Столична община.

Инициативен комитет „Заедно за Овча купел“  застава зад кандидатурата на Веселин Кръстев за независим общински съветник в Столична община.

Веселин е роден на 10 февруари 1978 г. в София. Семеен е, с две деца, с прекрасно, подкрепящо се семейство. Има собствен бизнес и участва в мрежа от бизнеси, която се основава на споделяне на общи ценности и допълване на професионални полета.

Веселин стои зад множество инициативи, свързани с подобряване качеството на живот в квартали в София, участва активно в диалог с местната власт в подкрепа на жителите и е изключително ангажиран в редица проекти за създаване на по-добра инфраструктура и условия за хората.

С Веселин работим от дълги години и през цялото време той се е доказал като проактивен и инициативен гражданин, лидер, зад който застават много хора, а успешните инициативи и неуморните усилия, които полага за всеки свой проект, утвърдиха нашето доверие в него.

Той е председател на Инициативен комитет „За създаване на Общински културен институт Овча купел“ – проект, който цели да обедини под един покрив всички културни институции в квартала – читалище, библиотека, културен дом…

Вярваме, че в лицето на Веселин Кръстев ще имаме независим, честен и милеещ за развитието на града представител. Убедени сме, че мисията му да помага на хората е непредубедена, гласът им ще бъде чут, а проблемите не само ще бъдат поставяни, но и решавани!

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?