Изпрати информация

OvchaKupel.info е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?

Като хора, които живеят и работят тук, които имат собствен бизнес, искат да отглеждат децата си в квартала, виждаме и осъзнаваме, че действителността не е това, което трябва да бъде.

Искаме прозрачност на действията на общината. Ще търсим отчетност за всичко, което се прави, ще пледираме за повече яснота и да, ще задаваме въпроси, колкото и неудобни да са.

Знаем, че управлението на един квартал изисква усилия, има много проблеми – социални, инфраструктурни, екологични, които чакат да бъдат решени. Затова целта ни е през платформата не само да идентифицираме проблемите, но и да даваме предложения за разрешаването им.

Гласът на Овча купел е гласът на всеки един гражданин, който искаме да бъде чут. Дори да сме неудобната медия, за нас е важно да има справедливост, прозрачност и отчетност.

Като хора от бизнеса и активни граждани, на нас ни пука за квартала и искаме да се превърне в мястото, което заслужава да бъде – на хората, на жителите. За нас е важно всеки да има право на мнение, да не се страхува да изрази позицията си и да има свободата да го направи.

Ето защо тук може да подавате сигнали (анонимни или не) за всичко, което считате за нередно, да се оплачете или да предложите инициатива. Тук ще имате възможност да вземете позиция по даден въпрос, да покажете добрите примери.

Защото когато сме обединени и говорим на един Глас, Гласът на Овча купел ще има значение.

Включи се. Изпрати новина, мнение, подай сигнал за нередност, предложение за анкета или полезна информация свързана с кв. Овча купел, кв. Горна Бяна и кв. Сухоодол.

Изполвай формата или пиши на info@ovchakupel.info

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Вашите имена
Въведете вашият и-мейл адрес.
По желание, можете да оставите телефон за връзка.
Моля изберете опция от падащото меню.
Ошишете всичко, което смятате, че ще ни бъде полезно.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Можете да приложите изобажения или видеоклип.
Искам да остана анонимен?
Маркирай, ако желаеш да подадеш сигнала анонимно.

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?