Ангел Стефанов и Борис Бонев се срещнаха с гражданите в Овча купел

Кметът на район “Овча купел” Ангел Стефанов и водачът на листата за общински съветници на “Обединени за София” Борис Бонев се срещнаха с десетки жители в едноименния квартал. Това съобщиха от БТА. Двамата са разказали за постигнатото в рамките на изтичащия мандат, както и за приоритетите на обединението, издигнало Васил Терзиев за кмет на София.

“С Васил Терзиев като като кмет, с Борис Бонев като председател на Столичния общински съвет и с реформаторско мнозинство в него ще успеем да реализираме най-важните проекти за “Овча купел”, заяви кметът на района. Сред тях той посочи изграждането на културен дом и спортна зала на отредените за целта терени, ремонта на улица “Любляна”  завършване на ремонта на банята в “Овча купел”, минимум една транспортна връзка между Околовръстния път и района.

“При изграждането на околовръстното трябва да се създадат и предвидените връзки, за да не стане като със Северната тангента, където вече 10 години няма връзка с прилежащите територии”, предупреди Стефанов.

“Радвам се да бъда в “Овча купел”, тъй като това е един от районите, където “Спаси София” е постигнала най-много в полза на гражданите благодарение на екипа ни и отличната работа с г-н Стефанов като районен кмет”, заяви общинският съветник Борис Бонев.

Ангел Стефанов посочи някои от примерите за успешна работа на ръководената от него администрация, сред които завършването на основната сграда на 125-а детска градина, ремонта на бул. “Монтевидео”, изградените над 7000 кв. м. тротоари, премахването на 250 гаражни клетки и създаването на 1200 паркоместа.

“Благодаря на целия екип на район “Овча купел” за това, че вложиха не само усилия, но и сърце в работата си”, заключи Стефанов.

Снимки: Фейсбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?