Новинарски портал за Овча купел и района

Ангел Стефанов помогна на двама продавачи на вестници да запазят работата си

336908178_899472454630325_5095329676047811935_n
530 прегледа. 
Кметът Ангел Стефанов се срещна днес с Атанас Атанасов и Божидар Зарев във връзка с тежката ситуация, пред която те са изправени. Това съобщи самият той в профила си във Фейсбук.
Атаносов и Зарев продават вестници в павилион в Овча купел 2, до Т-Маркет. Собственикът на павилиона и техен бивш работодател заплашва да премахне работното място, като това означава двамата да загубят своята работа, която е основна прехрана за техните семейства.
Стефанов сподели, че още преди две седмици е поел ангажимент да помогне на Атанас и на срешата днес той е отправил към тях предложение за място с еквивалентен търговски потенциал, с бързо и законно решение. Мястото е осигурено със съдействието на “Пазари Север” ЕАД. Така двамата ще могат да продължат да работят и да се грижат за семействата си.
Снимка: Фейсбук

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.