Новинарски портал за Овча купел и района

Арестуваха водача на камиона, убил 19-годишно момиче в София

bloggif_634916c06818f
48 прегледа. 

Арестуваха 59-годишния шофьор на камиона, който блъсна и уби 19-годишно момиче в София. Той е с мярка “задържане за 72 часа”, след като му беше повдигнато обвинение, съобщиха от Софийската градска прокуратура.

Разследването се води от СГП и специализирания отдел към СДВР. В началния му етап са събрани доказателства, които показват, че в петък Валентин Иванов е нарушил правилата за движение на пътя, като не е пропуснал 19-годишната Виктория, която е пресичала пешеходната пътека и е предизвика пътнотранспортно произшествие, в резултат на което по непредпазливост предизвикал смъртта й.

Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на водача са отрицателни.

Разследването по случая продължава с разпити на свидетели, извършване на необходимите експертизи, както и на други действия по разследването за изясняване на всички обстоятелства по случая в съответствие с изискванията на закона.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.