Безплатни прегледи в „Софиямед“

Безплатни прегледи за най-честите социалнозначими заболявания ще се извършват в „Софиямед“ в рамките на кампания „Бъдете здрави“, организирана от лечебното заведение. Това съощиха от столичната болница.

Инициативата е по повод 11 години от създаването на заведението. Прегледите ще се извършват от специалисти по акушерство и гинекология, по кардиология, по съдова хирургия, по оториноларингология, по дерматология, по ендокринология, по обща и лапароскопска хирургия, по медицинска онкология, по инфекциозни болести, по урология, по гастроентерология, по нефрология, по пулмология, по педиатрия, по неврология и детска неврология, по ортопедия и детска ортопедия, по очни болести и детски очни болести.

Необходимо е предварително записване, което може да се направи през онлайн платформата на Superdoc.bg. Всеки пациент със записан час трябва да регистрира данните си на Централна регистратура преди извършването на прегледа.

Час за безплатен преглед в БЛОК1 и 2 запишете от тук: https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-11-godini-sofiamed

Час за безплатен преглед в ДКЦ „Софиямед“-Люлин запишете от тук: https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-11-godini-sofiamed-lyulin

*Всеки пациент със записан час е необходимо да регистрира данните си на Централна регистратура преди извършването на прегледа в съответното ДКЦ на „Софиямед“ Копирано от standartnews.com

„Бъдете здрави!“ е профилактичната кампания на УМБАЛ „Софиямед“, за чиито прегледи не се изисква направление от личен лекар и са напълно безплатни за пациента. Ние вярваме, че профилактиката е най-добрата превенция, отбелязват от болницата.

„Софиямед“ е открита официално на 9 май 2012 г. като част от верига лечебни заведения, функциониращи на територията на България. С решение на Министерския съвет от 31 юли 2014 г., лечебното заведение става университетска болница.

Снимка: Фейсбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?