Временна организация на движението на Софийски околовръстен път и Южна дъга

Временна организация в движението на Софийския околовръстен път – Южна дъга се въвежда от днес. От 23:00 до 5:00 ч. на 22 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южното пътно платно, в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“. Това съобщиха от Столичната община. Движението ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23:00 ч. на 22 август до 5:00 ч. на 23 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23:00 ч. на 23 август до 5:00 ч. на 24 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на Околовръстния път, в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.

Временна организация на движението се въвежда и за реконструкция на трамваен релсов път по бул. „Цар Борис III“. От 19 август до 10 септември (включително) се забранява влизането на пътни превозни средства през източната част на кръстовище бул. „Цар Борис III“ – ул. „Тодор Каблешков“ – бул. „Овча купел“, само в обхвата на релсовия път по бул. „Цар Борис III“.

Променя се организацията на движението и по бул. „Владимир Вазов“ във връзка със строителството на метрото.

Снимка: DarikNews

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?