Временна промяна на движението в центъра на София от 26 до 28 февруари

Временна организация на движението ще бъде въведена в София заради официалното посещение на президента на Република Словения Наташа Пирц Мусар от 26-и до 28 февруари, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на превозните средства, обслужващи мероприятието:

– От 7:00 ч. до приключване на посещението на 28 февруари на ул. „Ген. Гурко“ в участъка между ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Кн. Александър I“ пред „Гранд Хотел София“;

– От 5:00 ч.  до приключване на мероприятието на 27 февруари на северната дъга на паркинга на пл. „Св. Александър Невски” в участъка между ул. „11-и август” и ул. „Дунав”;

– От 12:00 ч. до приключване на мероприятието на 27 февруари на бул. „Джеймс Баучер“ в участъка между бул. „Черни връх“ и ул. „Златен рог“.

От 9:00 ч. до приключване на мероприятието на 27 февруари се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Леге“ в участъка между ул. „Съборна“ и пл. „Атанас Буров“. Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението, информираха още от общината.

Снимка: Столица.бг

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?