Ганка Гилова-Миладинова е кандитатът за кмет на Овча купел от ИТН

Ганка Гилова-Миладинова е кандидатът за кмет за раон Овча купел от листата на „Има такъв народ“ (ИТН). Тя е на 35г., семейна с две деца с висше образование в сферата на туризма, маркетинга и стопанското управление. Освен за кмет на район Овча купел Миладинова се кандидатира и за общински съветник.
В момента работи като Експерт планиране на потребителското търсене в една от най-големите световни вериги за търговия с бързооборотни стоки.
Зад гърба си Ганка Гилова-Миладинова има 15 години трудов стаж, половината, от които в сферата на туризма, както и 6 години управленски опит. Работила е в отдел „Закрила на детето“ към ДСП Красно село, а също така има и няколко години стаж в сферата на логистиката в металопреработващи производствени предприятия.
„Моята кандидатура, за кмет на район Овча купел, е моята лична отговорност, към мен, към хората в квартала, в който израснах и живея вече 30 години, в който са моите приятели от детството и в който отглеждам своите деца. Проблемите на района са ми до болка известни – те са известни на всички, които живеем тук.
Защото, Овча купел – това сте вие, а аз съм една от Вас!
Аз ще продължа да правя всичко, което съм правила и до сега, за да бъде по-добро и по-светло за децата ми, за семейството ми, за хората, които обичам, за хората, с които и до които живея, за всички, за които мога, с отговорност и грижа!“, заявява Миладинова.
Снимка: кадър Фейсбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?