ГЕРБ представиха кандидата си за кмет на район „Овча купел „

Миналата седмица ГЕРБ представиха официално кандидата си за кмет на район „Овча купел“ Борислав Тодоров. Десетки граждани присъстваха на представянето му, като там бяха още кандидатът за кмет на София на ГЕРБ – СДС Антон Хекимян, както и председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, съобщиха Novini.bg.

„Хората искат работата за София да не спира – това е нашият основен план и нещото, което казваме на софиянци. Искаме да предадем като основно послание, че всички заедно – районните кметове, общинските съветници и аз като кмет искаме София да е още по-подреден, по-чист и по-сигурен град“, заяви Хекимян.

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София обяви, че се планира изграждането на седем изцяло нови парка, които ще са на територия от 140 дка, а един от тези паркове ще се намира  в „Овча купел“.

От своя страна кандидатът за кмет на района Борислав Тодоров се застъпи за запазването на естествените зелени зони в района и добави, че има нужда от още паркови пространства и площадки за разходки на кучета.

На събитието присъстваха и кандидати за общински съветници на партията, както и председателят на СОС Георги Георгиев.

Сникма: Novini.bg

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?