Ден преди снега Стефанов се похвали с почистени канавки

Само ден преди снеговалежът в София да започне, кметът на района Ангел Стефанов публикува на страницата си информация за почистени канавки и ремонирани канализациия в район „Овча купел“.
„Почистихме част от канавките в района и спряхме течовете от нерегламентирана канализация по ул. Равнище във в.з. Горна баня и по ул. Траян Танев в Суходол. Това ще предотврати заледявания и ще улесни отичането на дъждовната вода предвид прогнозата за валежи и сериозно застудяване в следващата седмица“, каза той.
Според Стефанов Липсата на канализация в жилищен район на столицата е проблем, с който предишнотот ръководство на Столична община не успяло да се справи. Но и изграждането на нерегламентирани канализации, които в последствие аварират и от тях изтичат фекални води по улиците, предизвикват също немалко проблеми и неудобства, за които трудно може да се намери ресурс за отстраняването им.
Кметът изрази надежда, че поне в този мандат Столична община ще намери решение за този важен казус -изграждането на канализация в кв. Горна баня.
Снимка: Фейсбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?