Децата от район-„Овча купел“ имат възможността да играят тенис безплатно

Децата от район-„Овча купел“ имат възможността да играят тенис безплатно! ТЕНИС ЗА ДЕЦАТА В СВОБОДНОТО ВРЕМЕ е Програма на ММС „Спорт за децата в свободното време“

Проектът се изпълнява от Тенис клуб, Winner- Софийски университет“ и е финансиран от Министерството на младежта и спорта, договор №СДСВ36-207/18.03.2024r.
Партньори на проекта са: 149 СУ „Иван Хаджийски“,53 ОУ „Николай Хрелков“, 72 ОУ „Христо Ботев“ и ДГ № 164 „Зорница“.
„Директорите на 88 СУ „Димитър Попниколов“ и 66 СУ “Филип Станиславов” отказаха да партнират, преди да имат одобрен проект, а „ММС“ от своя страна изисква писма за партньорство при подаване на проектите“. Това е причината тези училища да не са в списъка, казаха от тенис клуб – Winner.
Тренировъчните занимания ще се провеждат безплатно З пъти седмично в периода 08.04.-01.11.24г. на тенис комплекса в двора на ВСУ„Любен Каравелов“, улица „Суходолска„ №175. Децата ще бъдат организирани в учебно-тренировъчни групи по 12 – по една група от училище. Обучението ще се води от лицензирани треньори.
Тенис клуб „Winner“ разполага с 6 открити клей корта, който са разположени над търговски център „Овча купел“. В настоящия момент ТК-Winner „ Софийски университет“ има 4 действащи картотекирани играчи в България.
Контакти за информация и записване: 0888 96 96 00 e-mail: tennis_su@abv.bg
Има и организиран транспорт.

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?