Дъщерята на Нотариуса също е получавала заплахи

Баща ми трябваше да пътува на 3 февруари в съседна държава, някой е бързал с убийството, заяви в интервю за Нова телевизия Мария – една от дъщерите на Мартин Божанов – Нотариуса.

Божанов беше застрелян на 31 януари в столичния квартал „Горна Баня“. Мария твърди, че след убийството му получава заплахи, съобщиха от OffNews.

Едната заплаха беше в комплекса на баща ми – от човек, който работи в комплекса. Той се представи за бивш служител на реда и ме заплаши, че аз съм следващата. Подала съм жалба, заяви дъщерята на Божанов.

Другата заплаха е индиректна – от трети лица, които ми казаха, че съм заплашена от адвокатите на съпругата на баща ми Гергана, че след като аз съм пуснала възражения срещу нейния опит да стане едноличен собственик на дружество, ще видя какво ще се случи с мен сега. Не твърдя, че тези заплахи наистина са дошли от адвокатите, каза Мария.

След смъртта на баща ми отношението на съпругата му беше „Разделяй и владей”. Опита се да настрои мен, братята и сестрите ми един срещу друг. Извърши незаконосъобразно действие – опита се да стане едноличен собственик на дружество на баща ми и да постави неин човек като управител, твърди Мария.

Тя обясни, че от 13-годишна познава Гергана, последната съпруга на Божанов.

Гергана работеше в SS клуб. После се отдели, не я бях виждала няколко години и след като се събраха отново с баща ми, комуникацията ни беше нормална – до момента, когато не се случи тази трагедия с баща ми, каза Мария.

Ние сме 5 деца от 4 различни съпруги. Поддържах постоянен контакт с баща ми през годините. Като всяко нормално семейство сме се карали, обичали, заяви още дъщерята на Нотариуса.

Снимка: БЛИЦ

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?