Ето къде няма да има вода в София утре

На 30 май (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. 663 и ул. „Кукуряк“ от ул. 659 до бул. „Монтевидео“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на метростанция „Мизия“.

Планирано спиране на водоподаването ще има и на бул. „Симеоновско шосе“ кв. „Симеоново“ във връзка с монтаж на водомер. Без вода в периода 09:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода” в района между:

  • ул. „Арх. Георги Фингов“, ул. „Арх. Иван Данчов“, ул. „Бистришко шосе“, ул. „Хотнешки водопад“, к-с „Витоша вилидж“, к-с „Витоша парк“, к-с „Манастира“, Макси комплекс „Секвоя“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Иван Данчов“ на кръстовището с ул. „Бистришко шосе“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Лъчезар Станчев“, НПЗ Дианабад се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 ч. и на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Лъчезар Станчев“ от бул. „Драган Цанков“ до ул. „Лъчезар Станчев“ № 18.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лъчезар Станчев“ № 7.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?