Клуб за пенсионери и инвалиди отвори врати в Горна Баня

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Клуб на пенсионера и инвалида бе открит днес в Горна Баня. Това съобщи кметът на район „Овча купел“ Ангел Стефанов на страницата си във Фейсбук. Клубът се намира на ул. Каменица 2.

„Благодаря на Инициативния комитет Горна баня, които преди години се пребориха за възстановяване на „Червената къща“, както и на общинския съветник Пеню Пенев за отваряне на помещението.
След дългата Ковид обстановка и невъзможността клубът да се ползва, последва спорно решение на Общинския съвет, което беше поправено и трябваше да осигури целеви средства за издръжка на клуба. Въпреки, че към настоящия момент тези пари не са отпуснати на района, поради интересa на гражданите отваряме помещението.
За съжаление още от сега Клубът е обект на вандализъм – някой се е опитвал да се настани в него. Вярвам, че този инцидент няма да се повтаря и мястото ще се използва от хората от квартала.
След като пристигнат средствата, ще можем да назначим отговорник за клуба и да възстановим регулярните дейности на клуба на пенсионера и инвалида.
Дотогава, за ползване на клуба, идеи за дейности и по-широки и ангажирaщи активности, подавайте заявки към Емил Пройнов, тел. 0888473157 или в районната администрация“, сподели още Стефанов.
Снимки: Фейсбук

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=“3″ images=“19373,19374,19375,19376,19377″][/vc_column][/vc_row]

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?